Είναι γεγονός! Παντρεύονται Γιώρκας - Ράπτη!

Μπορεί ο Λούκας Γιώρκας να διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύτηκε κρυφά με την Έλενα Ράπτη, ωστόσο, ο τραγουδιστής ανακοινώνει την ημερομηνία αλλά το μέρος που θα γίνει ο γάμος τους!

«∆εν ισχύουν τα περί γάμου δημοσιεύματα. Αν ήταν να παντρευτούμε, δεν θα το έκρυβα», λέει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Ok!» ο νεαρός τραγουδιστής και, κληθείς να σχολιάσει αν θα παντρευτούν εντός του 2015, αναφέρει: «η Έλενα εξέφρασε αυτή την επιθυμία και το ίδιο έχω κάνει και εγώ. Ξέρω πως το θέλει, ξέρει πως το θέλω, αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Μιλώντας με τρυφερά λόγια για την σύντροφό του, ο Λούκας εξομολογείται ότι θέλει ο γάμος τους να γίνει στην κωμόπολη στην οποία μεγάλωσε, την Αραδδίπου της Λάρνακας. Ωστόσο, προσθέτει με νόημα ότι οι λεπτομέρειες του γάμου είναι θέμα που απασχολούν περισσότερο τις γυναίκες.

«Αν περνάνε τα παιδιά μου όσο καλά περνάω εγώ μαζί της, τότε ναι!», λέει, τέλος, ο τραγουδιστής σε ερώτηση για το αν θέλει να γίνει πατέρας κι ας μην έχει «πατήσει» ούτε τα 30 και προσθέτει: «η Έλενα είναι ο άνθρωπός μου και εύχομαι αυτό που ζούμε τώρα να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα