Επανεμφάνιση της κόρης της Μαρινέλλας μετά την περιπέτεια υγείας

Παρακολούθησε χαμογελαστή το «Ρεσιτάλ» της μητέρας της και του Κώστα Χατζή, στο Κηποθέατρο Παπάγου, έχοντας αφήσει πίσω της την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Η Τζωρτίνα Σερπιέρη, κόρη της Μαρινέλλας και του Τζόνι Σερπιέρη, βρέθηκε στις κερκίδες του θεάτρου για να παρακολουθήσει τη μουσική παράσταση με την παρέα της, ούσα πια υγιής.

Πριν από καιρό η μεγάλη κυρία του τραγουδιού είχε αποκαλύψει ότι η κόρη της είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, τον οποίο πολέμησε με όλες τις δυνάμεις της και πάνω από όλα με θάρρος και κατάφερε να τον νικήσει. Μάλιστα, όπως είχε περιγράψει, στάθηκε «παλικάρι» κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών της, ακόμη κι όταν έχασε τα μαλλιά της. Είχε επιλέξει να μην κρύψει την εμφάνισή της, αντίθετα κοιτούσε κατάματα την αλήθεια και κατάφερε στο τέλος να βγει νικήτρια στον δύσκολο αγώνα που έδωσε.
Χαρούμενη και λαμπερή, λοιπόν, η Τζωρτίνα χειροκρότησε τη μητέρα της -τον άνθρωπο που στάθηκε στο πλευρό της κρατώντας της το χέρι στην περιπέτειά της- και τον Κώστα Χατζή, που ερμήνευσαν θρυλικά τραγούδια-διαμάντια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα