Ασφαλιστικά μέτρα στον άντρα της Καγιά: Με χτυπούσε, με έβριζε

Απίστευτες βιαιοπραγίες εναντίον της καταγγέλλει η πρώην σύζυγος του Ηλία Κρασσά και μητέρα των παιδιών του, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, την ώρα που ο επιχειρηματίας περνά τον μήνα του μέλιτος με την Βίκυ Καγιά σε Παρίσι, Μύκονο, Σπέτσες και Πόρτο Χέλι!

Αφορμή για την προσφυγή της Λίλας Μπάρλα στη Δικαιοσύνη στάθηκε ένας διαπληκτισμός της με τον Ηλία Κρασσά στις 28 Ιουλίου 2014, δέκα ημέρες μετά τον κρυφό γάμο με την Βίκυ Καγιά στο Παρίσι.

Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία καταγγέλλει την επισκέφθηκε απροειδοποίητα στο σπίτι και έδειξε τις άγριες διαθέσεις του όταν εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος της χτυπούσε το κουδούνι: «άνοιξε μωρή πατσαβούρα, γαμ****, από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα», υποστηρίζει η κα. Μπάρλα ότι της είπε, κάνοντας τα παιδιά τους να αναστατωθούν.

«Η αντίδρασή μου ήταν να εξαπολύσω απειλές ότι θα καλέσω περιπολικό να τον απομακρύνει από την οικία μου, ενώ ο ίδιος, με πλήρη αναισθησία, απαντούσε πρόστυχα», συνεχίζει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία και συνεχίζει: «όταν του είπα να σεβαστεί το γεγονός ότι είμαι μητέρα των παιδιών του μου απάντησε “στα αρχι*** μου αν είσαι μάνα των παιδιών μου, εγώ σαν υπάλληλο σε βλέπω μωρή, σε πληρώνω για να τα μεγαλώσεις, θα σε λιώσω εγώ, να μου το θυμηθείς και όποτε θέλω μπορώ να σου πάρω την επιμέλεια γιατί έχω χρήματα”».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πάλαι ποτέ κυρία Κρασσά καταφεύγει στη Δικαιοσύνη. Όπως η ίδια αναφέρει στο έγγραφο, κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους είχε καταγγείλει βίαιη και αντισυζυγική συμπεριφορά, καθώς και ξυλοδαρμό!

Μάλιστα, η κα. Μπάρλα εμπλέκει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και την Εύη Βατίδου, με την οποία ο επιχειρηματίας είχε σχέση μετά τον χωρισμό τους και πριν παντρευτεί την Βίκυ Καγιά! Όπως περιγράφει, σε τυχαία τους συνάντηση σε εστιατόριο, στις αρχές του 2013, άρχισαν και οι δύο να την βρίζουν, ενώ εκείνος της είπε μεταξύ άλλων «μωρή καριο*** ούτε για μάνα δεν κάνεις! Την επόμενη φορά που θα σε πετύχω έξω θα σε πλακώσω, δεν την γλιτώνεις».

Από τα περιστατικά που καταγγέλλει η πρώην φτάνουν μέχρι και την ημέρα του γάμου Κρασσά – Καγιά: όπως υποστηρίζει, ο επιχειρηματίας πήρε τα παιδιά τους στο Εξωτερικό χωρίς εκείνη να τον γνωρίζει και, όταν του τηλεφώνησε για να ζητήσει εξηγήσεις, της απάντησε «άντε γαμ***! Μην ξαναπάρεις μωρή καριό**», γεγονός για το οποίο έχει καταθέσει μήνυση!

Η συνέχεια αναμένεται στα δικαστήρια…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα