Θύμα απάτης στο Facebook η Κατερίνα Ζαρίφη!

Για δεύτερη φορά έπεσε θύμα απάτης η Κατερίνα Ζαρίφη, καθώς άγνωστος έφτιαξε προφίλ στο Facebook με το όνομά της και, μάλιστα, απάντησε στην έκκλησή της για διαγραφή!

Ο ψεύτικος λογαριασμός έχει το όνομα «Κατερίνα Ζαρίφη (πραγματικό προφίλ)», όπως συνέβη και την πρώτη φορά, τον Ιανουάριο του 2012.

ζαριφηφεικ.jpg

Μέσω Facebook και Twitter, η... πραγματική Κατερίνα ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορά (report) στον ψεύτικο λογαριασμό ώστε να κλείσει και τότε έκανε τον χάκερ… έξαλλο!

«Για λίγο κλειδώθηκε ο λογαριασμός μου. Αυτό συνέβη επειδή κάποιοι νόμισαν ότι είμαι fake και μπορούν να με μπλοκάρουν. Αγαπητοί κύριοι ή κυρίες που νομίζετε κάτι τέτοιο, μην μπαίνετε στον κόπο να μου στέλνετε αιτήματα και, ακόμα καλύτερα, απομακρυνθείτε από τον λογαριασμό μου. Ευχαριστώ», έγραψε ο άγνωστος.

Η Κατερίνα δεν είναι η  μόνη celebrity που έχει πέσει θύμα απάτης στα social media, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν φτάσει μέχρι και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να κλείσουν τα ψεύτικα προφίλ!

Για την ιστορία, το πραγματικό προφίλ της Κατερίνας στο Facebook έχει το όνομα «Katerina Zarifi» και είναι γεμάτο από φίλους, οπότε δεν μπορεί να δεχθεί άλλα αιτήματα…

ζαριφιριαλ.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα