Η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη αποκαλύπτεται

Η Emily Ratajkowski ψηφίστηκε ως η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη και σίγουρα με τις θεωρίες που διατυπώνει επιβεβαιώνει ότι δικαίως της απονεμήθηκε ο τίτλος.

Σε συνέντευξή της υποστηρίζει για ποιους λόγους οι άνθρωποι πρέπει να πετούν πιο συχνά τα ρούχα από πάνω τους!

"Το γυναικείο σώμα είναι πανέμορφο και θα πρέπει να αποθεώνεται!", τονίζει το 23χρονο μοντέλο που έγινε διάσημο από τη συμμετοχή της στο videoclip του Robin Thicke "Blurred Lines"

"Ζούμε σε μια εποχή όπου λέμε στις γυναίκες ότι είναι σωστό να παίρνουν αντισύλληψη, να κοιμούνται με όποιον θέλου, να φορούν ό,τι θέλουν, αλλά αν είναι γυμνές είναι προσβλητικό ή σεξιστικό κατά έναν τρόπο. Αυτό είναι το τελευταίο θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος πολιτισμός μας.

Έχουμε την ανδρική κουλτούρα που βλέπουμε πορνό, αλλά μπορεί να προσβληθούμε από ένα κλασικό γυμνό πορτρέτο ή μια φωτογραφία κι εγώ δεν αισθάνομαι έτασι", τόνισε στη συνέντευξή της, ενώ στις σελίδες του περιοδικού ποζάρει με άνεση και γυμνή.

Η Emily που εργάζεται ως μοντέλο από τα 14 της χρόνια υπερθεματίζει: "Δεν υπάρχει κάτι κακό με το να αισθάνεσαι όμορφα στο σώμα σου. Αν μη τι άλλο μπορεί να είναι πολύ όμορφο".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα