Νέος χωρισμός στην showbiz, διαζύγιο για Μαράια Κάρεϊ - Νικ Κάνον

Τις φήμες που τους θέλουν την Μαράια Κάρεϊ και τον Νικ Κάνον ένα βήμα πριν από το διαζύγιο, έπειτα από 6 χρόνια γάμου, επιβεβαίωσε ο 33χρονος κωμικός, αρνούμενος, ωστόσο, ότι απάτησε την τραγουδίστρια!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, δημοσιεύματα θέλουν την τραγουδίστρια να έδωσε στον καλό της τα παπούτσια στο χέρι, καθώς ο Νικ ήταν «ατακτούλης».

«Υπάρχουν προβλήματα στον παράδεισο. Μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια εδώ και μερικούς μήνες», είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο κωμικός, διαψεύδοντας ότι αφορμή στάθηκαν οι απιστίες του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Μαράια και Νικ μένουν χωριστά από τον περασμένο Μάιο, ενώ, όλους αυτούς τους μήνες οι δικηγόροι τους κανονίζουν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου σχετικά με το μοίρασμα της περιουσίας και την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους, ηλικίας τεσσάρων ετών.

Η ρήξη ήρθε μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη του Νικ τον Μάρτιο, οπότε και κλήθηκε να ονοματίσει πέντε celebrities με τις οποίες έχει κάνει σεξ. Πρώτα ανάφερε την Κιμ Καρντάσιαν και μετά την Μαράια Κάρεϊ ο 33χρονος και έκανε ακόμα πιο έξαλλη την τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας: «εδώ είναι Λος Άντζελες! Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής εδώ: να κάνεις σεξ με μοντέλα, ηθοποιούς και τραγουδίστριες!».

Πάντως, όσο κι αν ο κωμικός διαψεύδει τα περί απιστίας, οι φήμες επιμένουν: σημερινά δημοσιεύματα θέλουν την Μαράια να προσέλαβε… ντετέκτιβ, για να τον παρακολουθεί σε κάθε του κίνηση!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα