Η Κατερίνα Λάσπα ή ο Ράμπο;

Ανέκαθεν διέθετε ένα από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά της εγχώριας showbiz. Τη βοήθησε βέβαια και η ενασχόλησή της με την ενόργανη γυμναστική σε παιδική και εφηβική ηλικία, ωστόσο η αγάπη της για το fitness τής έχει εξασφαλίσει μια καλογυμνασμένη σιλουέτα. Η φωτογραφία που ανέβασε όμως η Κατερίνα Λάσπα προχθές στο Ιnstagram μάς έκανε να απορήσουμε, γιατί αυτή η γυναίκα που είδαμε να ποζάρει με το ψεύτικο όπλο στα χέρια και τα παιχνίδια στο φόντο θα μπορούσε να είναι και η πρωταγωνίστρια του... «Εξολοθρευτή».

«Φίλε, κομμένες οι μαγκιές. Κέρδισα δύο αρκουδάκια» έγραψε ως σχόλιο η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία, την οποία έβγαλε σε κάποιο πάρκο ψυχαγωγίας, αφού δοκίμασε τις δυνάμεις της στη σκοποβολή. Αυτό που εντυπωσιάζει όμως -και εγείρει απορίες- δεν είναι οι ικανότητές της στον... στόχο, αλλά τα υπερβολικά γυμνασμένα χέρια της. Οι δελτοειδείς, οι δικέφαλοι και οι τρικέφαλοί της θυμίζουν αθλήτρια του bodybuilding (κάτι που σχολίασαν και αρκετοί διαδικτυακοί φίλοι της), ενώ οι τραπεζοειδείς της έχουν «φουσκώσει» επικίνδυνα.
Βέβαια η Κατερίνα ποτέ δεν έκρυψε το γεγονός ότι λατρεύει τη γυμναστική, αφού ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν σταμάτησε να ακολουθεί το συνηθισμένο της πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ είχε πάρει μόνο οκτώ κιλά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα