Είχε άγιο ο Πέτρος Κωστόπουλος

Την τύχη με το μέρος του και έναν... άγιο στο πλευρό του είχε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής σώθηκε από θαύμα, όταν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης το αυτοκίνητο που οδηγούσε ντεραπάρισε, εκείνος όμως βγήκε από μέσα άθικτος, αφού κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του.
Είναι γνωστό ότι αυτές τις μέρες ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται στη Μύκονο, όπου συνεχίζει τις διακοπές του. Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα εθεάθη να διασκεδάζει μαζί με τη μεγάλη κόρη του, την Αμαλία, και μια φίλη της στα νυχτερινά κέντρα Guzel και Cabaret. Ηταν χαλαρά ντυμένος, με μπεζ βερμούδα, μαύρο Τ-shirt και Αll Star.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο παρουσιαστής αναχώρησε μόνος του και επιβιβάστηκε στο γκρι τζιπ (μάρκας Mitsubishi) που διαθέτει. Ομως, όπως μας είπε αυτόπτης μάρτυρας που οδηγούσε πίσω του (γύρω στις 7.00 το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Τούρλος), σε μια απότομη στροφή η πίσω δεξιά ρόδα βρήκε σε μεγάλη πέτρα και σε συνδυασμό με τα λάδια που υπήρχαν στο οδόστρωμα το όχημα ανετράπη από την πλευρά του οδηγού.

Τυχερός

Εκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων που κινούνταν εκείνη την ώρα στον ίδιο δρόμο είδαν το τζιπ να εκτρέπεται της πορείας του και να ντεραπάρει. Για καλή τύχη του παρουσιαστή, ένας εξ αυτών τον βοήθησε να βγει από το όχημά του, και μάλιστα από το παράθυρο του συνοδηγού. Πάντως, ο πρώην εκδότης αμέσως μετά το τροχαίο που είχε ήταν σε κατάσταση σοκ. Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε πως δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε κανέναν από τους διερχόμενους οδηγούς που σταματούσαν για να δουν τι είχε συμβεί και τον ρωτούσαν αν είναι καλά. Σύμφωνα με τους παριστάμενους, απομακρύνθηκε από τον χώρο του συμβάντος την ώρα που έφτασε στο σημείο η οδική βοήθεια. «Ηταν πολύ στεναχωρημένος, φαινόταν σκεπτικός και σαν να είχε θυμό μέσα του» μας λέει αυτόπτης μάρτυρας και συμπληρώνει: «Δεν είχε καθόλου διάθεση και δεν ήθελε να μιλήσει με κανέναν. Το μόνο που έκανε ήταν να καπνίζει το πούρο του. Ηταν πολύ τυχερός, γιατί εκείνη την ώρα περνούσαν αυτοκίνητα κι έτσι μπόρεσαν να τον βοηθήσουν. Αν ήταν μόνος του, μπορεί να μην κατάφερνε να βγει από το τζιπ». To συμβάν δεν φαίνεται να τον επηρέασε ψυχολογικά, καθώς το ίδιο βράδυ εθεάθη στο Cabaret να διασκεδάζει.

Οι κοινές διακοπές με την Μπαλατσινού και τα παιδιά

Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ ιδιαίτερο για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού. Μπορεί μετά το τέλος του «Πρωινού mou» να ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ωστόσο για χάρη των τριών παιδιών τους, της Αμαλίας, της Αλεξάνδρας και του Μάξιμου, αποφάσισαν να περάσουν κάποιες μέρες μαζί, όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. Την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου ο παρουσιαστής βρέθηκε στην Πάτμο, όπου κάνει παρατεταμένες διακοπές η πρώην σύζυγός του. Ομως, κι εκείνη ταξίδευσε πριν από λίγο καιρό στη Μύκονο, όπου περνάει τις μέρες του καλοκαιριού ο δημοσιογράφος. Την πρώτη φορά γιόρτασαν όλοι μαζί τα έβδομα γενέθλια του γιου τους, ενώ υπήρξε και δεύτερη επίσκεψη της Τζένης στο νησί των ανέμων. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το πρώην ζευγάρι σε εξέδρα κοσμικής παραλίας, απ' όπου η παρουσιάστρια ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με ιδιωτικό σκάφος για την αγαπημένη της Πάτμο. Και οι δυο τους ήταν χαμογελαστοί και ιδιαίτερα ευδιάθετοι.
Οσοι γνωρίζουν καλά τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού υποστηρίζουν πως εξακολουθούν να αγαπούν και να εκτιμούν βαθιά ο ένας τον άλλο, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα