Η Μενεγάκη απολαμβάνει τον έρωτας της με τον Ματέο!

Πέντε χρόνια μετά το πρώτο τους φιλί, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος εξακολουθούν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, αποδεικνύοντας ότι αυτή η σχέση είναι χτισμένη σε γερά θεμέλια.

Τόσο γερά που καμία αρνητική εξέλιξη στην επικείμενη δικαστική διαμάχη με τον σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο δεν φαίνεται να την επηρεάζει! Τόσο ο Λάτσιος όσο και η Μενεγάκη φροντίζουν οτιδήποτε συμβαίνει στις δικαστικές αίθουσες των δικαστηρίων να μη μεταφέρεται στο σπίτι και κυρίως αυτή η δύσκολη κατάσταση να μην επηρεάσει την ισορροπία στη σχέση με πρωταγωνιστές της ζωής τους, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια!

Αυτές τις μέρες, τα παιδιά κάνουν καλοκαιρινές διακοπές με τον πατέρα τους στο πατρικό του σπίτι στο Ξυλόκαστρο. Αφοσιωμένος πατέρας και έχοντας την πολύτιμη βοήθεια της μητέρα του αλλά και της αδελφής του Αγλαΐας, ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα, ενώ χαίρεται κάθε λεπτό τις ώρες μαζί τους στη θάλασσα.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό του HELLO! να απολαμβάνει αγκαλιά με τον σύντροφό της την εξοχή, τον ήλιο και τη θάλασσα της Άνδρου. Μάλιστα, στις συγκεκριμένες φωτογραφίες το ζευγάρι θυμίζει έντονα τις πρώτες μέρες της σχέσης του, όπου κρυβόταν πίσω από βραχάκια, προκειμένου να μη τους δει κανείς.

Δείτε φωτογραφίες

menegaki1

menegaki2

menegaki3

menegaki4

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα