Αρναούτογλου - Κατερίνα: Πιο διαχυτικοί από ποτέ!

Μπορεί η καλοκαιρινή βάση της οικογένειας Αρναούτογλου να είναι η Νάξος, όμως, ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις αν δεν έκανε κι ένα πέρασμα από τη Χαλκιδική, ώστε να φορτίσει τις μπαταρίες του εντελώς.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα επέλεξαν το Porto Caras στο Νέο Μαρμαρά για να απολαύσουν λίγες μέρες χαλάρωσης μετά τη βάπτιση του γιού τους, Αναστάσιου, τον οποίο φυσικά είχαν μαζί τους στη μίνι απόδραση. Μόνο που εκείνος, λόγω ηλικίας, έμενε στη σκιά να απολαμβάνει τον υπνάκο του, όσο η μαμά και ο μπαμπάς χαίρονταν τον ήλιο και έπαιζαν σαν μικρά παιδιά στη θάλασσα. Εκεί τους «συνέλαβε» και ο φωτογραφικός φακός του HELLO! Να κολυμπούν, να παίζουν και να εκδηλώνουν τον έρωτά τους όπως ακριβώς το πρώτο διάστημα της γνωριμίας τους.

Είναι, άλλωστε, γεγονός ότι ο Γρηγόρης δεν είναι πια τόσο συγκρατημένος όσο στο παρελθόν. Ζει τα πιο ευτυχισμένα του χρόνια και δε διστάζει να το δείξει. Το ζευγάρι κατέβαινε συνήθως αργά στην prive παραλία του ξενοδοχείου κι έμενε μέχρι τη δύση του ήλιου.

Δείτε φωτογραφίες

arnaoutogloukokla1

arnaoutogloukokla2

arnaoutogloukokla3

arnaoutogloukokla4

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα