Οι συναντήσεις Πάλτροου και Μάρτιν άναψαν φωτιές!

Οι συναντήσεις πρώην ζευγαριών είτε για χάρη των παιδιών είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει συχνά στους χωρισμένους. Στην περίπτωση όμως της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν αυτό είναι κάτι σαν καθημερινή συνήθεια. Η πλέον πρόσφατη έξοδος ήταν στην πρεμιέρα της βρετανικής ταινίας «Hector and the Search for Happiness» στο East Hampton. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά το «πρώην» ζεύγος έφυγε για το πάρτι που ακολούθησε την προβολή, αποφεύγοντας φλας και κάμερες. Εύλογο λοιπόν είναι να φουντώσουν και πάλι οι φήμες για re-coupling, οι οποίες -ανεξάρτητα από τις εξελίξεις- τροφοδοτούνται συνέχεια από την Πάλτροου και τον Μάρτιν.

Η «New York Post» έσπευσε να γράψει ότι μπορεί και να υπάρξει επανασύνδεση των δύο. «Εφτασαν παρέα και ήταν μαζί, με εμφανώς καλή διάθεση, σε όλη τη διάρκεια της προβολής και του πάρτι» ανέφερε άτομο από το περιβάλλον τους, που ήταν στην εκδήλωση. Φρόντισε μάλιστα να προσθέσει πως δείχνουν σαν να είναι ξανά ζευγάρι. Ο Μάρτιν αρνείται συνεχώς μετά τον χωρισμό τους ότι είναι μαζί, ωστόσο η συμπεριφορά του δεν πείθει. Το αντίθετο, μάλιστα. Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στον δρόμο έχοντας κολλημένο πάνω του ένα αυτοκόλλητο που έγραφε «αγάπη». Λίγο νωρίτερα είχε συναντηθεί με την Πάλτροου. Μια και ο λόγος για την ηθοποιό, στο πάρτι μετά την προβολή, εκτός από στενή παρέα με τον Μάρτιν, έκανε και στενό... μαρκάρισμα στον μπουφέ.

Οπως είπαν κάποιοι «μαρτυριάρηδες», η σταρ, παρότι προωθεί την υγιεινή διατροφή, έφαγε fish and chips, δηλαδή τηγανητό ψάρι και πατάτες, ένα παραδοσιακό -και νόστιμο- βρετανικό πιάτο. Ο πρωταγωνιστής του φιλμ, Σάιμον Πεγκ, που είναι νονός των παιδιών της, αποκάλυψε ότι η Πάλτροου τρώει συχνά «ανθυγιεινές» τροφές. «Ο κόσμος νομίζει πως τρέφεται με φύλλα. Την έχω δει πολλές φορές να τρώει μπέργκερ» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα