Χειροκροτήματα για τον Ορλάντο Μπλουμ

Ούτε θεατρική παράσταση να έβλεπε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο: σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ηθοποιός άρχισε να… χειροκροτεί, όταν είδε τον Ορλάντο Μπλουμ να ρίχνει μπουνιά στον Τζάστιν Μπίμπερ!

Ο Λεονάρντο ήταν ένας από τους celebrities που βρίσκονταν στο εστιατόριο «Cipriani» της Ίμπιζα και έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του καβγά, μεταξύ των οποίων η Λίντσεϊ Λόχαν, ο ράπερ Πι Ντίντι και η Πάρις Χίλτον.

«Όταν ο Ορλάντο έριξε μπουνιά στον Τζάστιν, πολλοί άρχισαν να χειροκροτούν! Ήταν απίστευτο! Η Λίντσεϊ Λόχαν γελούσε και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί με όλη την παρέα του χειροκροτούσαν! Στη συνέχεια, κάποιοι πήγαν να ηρεμήσουν τον ηθοποιό», δήλωσε άνθρωπος που είχε τον καβγά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμη και όταν οι δύο άνδρες χωρίστηκαν, προσπάθησαν για ακόμα μία φορά να επιτεθούν ο ένας στον άλλο, ενώ το προσωπικό του εστιατορίου απομάκρυνε πρώτα τον Τζάστιν.

Την ίδια ώρα, κάποιοι θυμίζουν πως δεν ήταν μόνο οι φήμες για «καυτή» βραδιά του νεαρού τραγουδιστή με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, Μιράντα Κερ, που δυναμίτισαν την σχέση τους. Πριν από μερικούς μήνες και, συγκεκριμένα τον Απρίλιο, ο Ορλάντο Μπλουμ απαθανατίστηκε με την πρώην του Τζάστιν, Σελένα Γκόμεζ!

Κι ενώ η Μιράντα δεν θέλησε να σχολιάσει τον καβγά, η Σελένα δήλωσε μέσω ατόμων του περιβάλλοντός της πως δεν έγινε τίποτα ερωτικό με τον ηθοποιό -που τότε είχε χωρίσει- και η συνάντησή τους έγινε στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα