Γκαγκάκη – Λάτσιος: Κάνουν μαζί διακοπές στη Νάξο!

Η σχέση τους και η οικειότητα που έχουν μεταξύ τους έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως αρκετές φορές, ενώ η στενή παρέα που κάνουν με κοινές εξόδους και διακοπές έχει αφήσει κατά καιρούς διάφορα υπονοούμενα ότι μπορεί και να μην είναι μόνο φίλοι.

Οι ίδιοι, ωστόσο, δεν έχουν ποτέ ισχυριστεί κάτι τέτοιο κα ιμάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι απλώς καλοί φίλοι, διαψεύδοντας τα σενάρια που τους θέλουν μαζί. Ο λόγος για τον Γενικό διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο και τη Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Κατερίνα Γκαγκάκη, οι οποίοι συνεργάζονται στενά τα τελευταία χρόνια κάτω από την ίδια τηελοτπτική στέγη.

Η επαγγελματική τους συνεργασία και η καθημερινή τους τριβή στο γραφείο έχει αναπτύξει ανάμεσά τους μια σχέση δυνατή, η οποία θεωρείται επιτυχημένη όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό, αφού η χημεία και η καλή επικοινωνία μεταξύ τους έχει θετικά αποτελέσματα και στη δουλειά τους στον ΑΝΤ1.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Γιάννης Λάτσιος και η Κατερίνα Γκαγκάκη ταξίδεψαν μαζί με άλλα στελέχη του καναλιού στη Νάξο για τη βάφτιση του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα, Αναστάση. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello, τους εντόπισε την ώρα που ήταν στην παραλία και όπως θα δείτε η Κατερίνα Γκαγκάκη φρόντιζε τον Γιάννη Λάτσιο βάζοντάς του αντηλιακό για να μην καεί!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα