Η πιτσιρίκα που μάγεψε τον Δελαπόρτα!

Μπορεί ο Μάκης Δελαπόρτας να έχει γνωρίσει όλα τα μεγάλα αστέρια του σινεμά, όμως υπάρχει μία και μοναδική... σταρ που τον έκανε να χάσει το μυαλό και την καρδιά του από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε. Πρόκειται για την Πολυτίμη που, αν και ήρθε λίγο αργά στον δρόμο του, αποτελεί πλέον όλη τη ζωή του. Μιλάμε για την πνευματική του κόρη, μια πιτσιρίκα που του έβγαλε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Οπως λένε εκείνοι που τον ξέρουν καλά, είναι άλλος άνθρωπος και συγκινείται κάθε φορά που τη βλέπει.

Η σχέση τους είναι πολύ στενή, αφού η Πολυτίμη είναι κόρη της ανιψιάς του Αννας και του συζύγου της Πάνου Γούναρη, με τους οποίους ο Μάκης είναι κοντά, τόσο σε εκείνους όσο και σε όλη την οικογένειά του. Οταν γεννήθηκε η μικρή, οι γονείς της δεν χρειάστηκε να ψάξουν για νονό, αφού από το βλέμμα του ηθοποιού κατάλαβαν ότι η Πολυτίμη ήρθε για να του αλλάξει τη ζωή. Μέχρι και στο τελευταίο βιβλίο του «Ξέρω κάποια αστέρια» ο επίλογος αναφέρεται στην «κόρη» του, όπως την αποκαλεί, αλλά και την αισθάνεται. «Τον Ιούνιο του 2012, μια καλοκαιριάτικη ξάστερη βραδιά, τα φτερωτά άσπρα άλογα την έφεραν στο κατώφλι μας. Η Αννα και ο Πάνος (τα ανίψια μου), ύστερα από 17 χρόνια γάμου κι έπειτα από κάποιες αποτυχημένες απόπειρες να αποκτήσουν παιδί, έφεραν επιτέλους στον κόσμο τη μικρή Πολυτίμη. Τη βάφτισα στην Τήνο, αφού την είχαμε τάξει στην Παναγιά, τον Ιούνιο της επόμενης χρονιάς και πήρε από την καρδιά μου τον πρώτο ρόλο, απ' όλους τους ρόλους που είχα παίξει μέχρι τότε και όλα τα μπράβο που είχα κερδίσει! Μέσα από τα μάτια της βλέπω πλέον τον κόσμο και το αύριο με άλλη ματιά! Κοντά της ζω και πάλι τα παιδικά μου παιχνίδια, τα παιδικά μου όνειρα, τις παιδικές μου αναμνήσεις! Θα 'θελα να τη συντροφέψω στα χρόνια που θα 'ρθουν, να καμαρώνω για το μεγάλωμά της, να διασκεδάζω με τις σκανταλιές της, να 'μαι σύντροφος στα παιχνίδια της και δάσκαλος στα βήματά της» είναι τα τρυφερά λόγια που σημειώνει ο Μάκης για τον «θησαυρό» του.

Μάλιστα, το όμορφο κοριτσάκι ήταν στην επίσημη παρουσίαση που έκανε ο νονός της για το βιβλίο του «Ξέρω κάποια αστέρια», με τον Μάκη να την κρατάει στην αγκαλιά του και να τη γεμίζει φιλιά. «Στα τριάντα χρόνια που κάνω καριέρα και έχω γνωρίσει όλα τα αστέρια, ποτέ δεν χτύπησε η καρδιά μου τόσο δυνατά» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός και συμπληρώνει: «Βλέπω πολύ διαφορετικά πλέον τα πράγματα, ακόμη και στην ίδια μου τη δουλειά. Η μικρή μού έκλεψε την καρδιά και το μυαλό και φροντίζω να είναι μέρος της καθημερινότητάς μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα