Η Conchita έκλεψε την παράσταση στο πάρτι της Βίσση στη Μύκονο!

Ανάμεσα στις celebrities που «έπιασε» ο φακό οι Valantino, Ηλίας Ψινάκης, Καλομοίρα, Ντέμι, Σοφία Καρβέλα και άλλοι πολλοί, ενώ την παράσταση έκλεψε η νικήτρια της φετινής Eurovision Conchita Wurst.

Η Αννα Βίσση τραγούδισε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, ενώ έκανε και ένα ντουέτο με την Conchita διασκεδάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Φορώντας ένα λευκό σύνολο, η νικήτρια της φετινής Eurovision έκανε τρεις εμφανίσεις στη σκηνή -ερμηνεύοντας, φυσικά, και το «Rise Like A Phoenix» με το οποίο κέρδισε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού- με τον κόσμο να την χειροκροτά και την Άννα να προσπαθεί να την μάθει ελληνικά.

Το πρόγραμμα άνοιξαν η Demy και οι Freaky Fortune, ενώ προς το τέλος της βραδιάς ανέβηκε στην σκηνή η νικήτρια της φετινής Eurovision, Conchita Wurst, που έκανε τα φλας να αστράψουν με το λευκό φόρεμά της. Συνωστισμός επωνύμων που ήρθαν για να απολαύσουν μια από τις σπουδαιότερες ελληνικές φωνές.

Η Μύκονος για ακόμη μαι φορά έζησε μία βραδιά χλιδής στο super paradise με την Conchita και την Άννα Βίσση να σολάρουν για τους εκλεκτούς καλεσμένους.
Βίσση και Κονσίτα εμφανίστηκαν μαζί στην σκηνή τραγουδώντας το «Everything», το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision της Αθήνας με τον κόσμο να τις αποθεώνει και πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό της Μυκόνου, σε ένα πάρτι – υπερπαραγωγή που θα συζητηθεί πολύ!

«Θεέ μου, ζείτε στον παράδεισο!», είπε από μικροφώνου η Κοντσίτα, εμφανώς μαγεμένη από τις ομορφιές της Ελλάδας, ενώ η Άννα προσπάθησε να της μάθει να λέει «σ’ αγαπώ», αλλά και της ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση, λέγοντας χαριτολογώντας πως στην Ελλάδα ο κόσμος πηγαίνει στα μαγαζιά αργά και διασκεδάζει ως αργά!

Δείτε το βίντεο του Mykonos Livetv:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα