Βαφτίζει σήμερα ο Αρναούτογλου τον γιο του στη Νάξο!

Βουτιές μέχρι να κάνει την δική του ο γιός του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα έκαναν οι celebrities, που βρίσκονται στη Νάξο για να παραβρεθούν σήμερα στη βάφτιση!

Ο Αρναούτογλου junior θα πάρει το όνομα Αναστάσιος, από τον πατέρα του παρουσιαστή, απόψε στις 20:00, στο εκκλησάκι της Παναγίας Κριτόματης, έξω από την Χώρα της Νάξου, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι σε κτήμα.

Ο Γρηγόρης και η Κατερίνα έχουν επιλέξει διακόσμηση κυρίως στο χρώμα της άμμου, θα σερβιριστούν πιάτα από την Νάξο και την Χαλκιδική, τις γενέτειρες δηλαδή του ζευγαριού, ενώ Γιώργος Λιανός και Ελένη Λεγάκη θα είναι μεταξύ εκείνων που θα αναλάβουν το μουσικό «μενού».

Από τους πρώτους που κατέφτασαν στο νησί, θέλοντας να συνδυάσουν την βάφτιση με τις διακοπές, ήταν ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, που πήγαν για μπανάκι στην παραλία, αλλά και έκαναν βραδινή βόλτα με τον Γρηγόρη. Επίσης, πληροφορίες θέλουν μεταξύ των καλεσμένων τον Αντώνη Κανάκη, τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Αντώνη Ρέμο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα