Θέμης Γεωργαντάς: Αποκαλύπτει αν έχει σχέση!

Το αν έχει ή όχι σχέση αυτό τον καιρό εξομολογείται ο Θέμης Γεωργαντάς, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον λόγο για τον οποίο τελειώνουν οι περισσότερες σχέσεις του, αλλά και πως έχει απιστήσει και… δεν το μετάνιωσε καθόλου!

«Έχω υπάρξει και άπιστος κάποιες φορές, αλλά συνήθως είμαι μονογαμικός. Τις φορές, όμως, που ήμουν άπιστος, δεν το μετάνιωσα καθόλου, γιατί τελικά δεν άξιζε να το μετανιώσω και στην πορεία αποδείχτηκα σωστός», λέει ο παρουσιαστής και παραδέχεται ότι δεν ερωτεύεται συχνά, καθώς έχει ζήσει το παραμύθι του έρωτα και μετά… προσγειώθηκε ανώμαλα και έφαγε τα μούτρα του.

Επισημαίνοντας πως δεν έχει πέσει σε κατάθλιψη για έναν έρωτα, ο Θέμης εξομολογείται ότι συνήθως χωρίσει λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, αλλά και έλλειψης αφοσίωσης και χρόνου που οφείλεται στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Δεν μου λείπει μια αγκαλιά το βράδυ. Το ότι δεν έχω σήμερα σχέση, δεν σημαίνει ότι δεν είχα πριν από τρεις μήνες. Ήμουν πρόσφατα σε σχέση και τελείωσε. Έλλειψη αρχίζεις και νιώθεις από τον ένα χρόνο και μετά που μένεις μόνος σου. Είμαι ευλογημένος όμως, γιατί έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπούν ανιδιοτελώς και μου το δείχνουν. Οπότε, το βράδυ μου λείπει μόνο ο ύπνος και όχι η αγκαλιά. Μόνο ο σκύλος μου, ο Λάμπρος, μου δίνει μεγάλες αγκαλιές!», καταλήγει ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα