Τζον Τραβόλτα: Ο φλογερός έρωτας με τον πιλότο!

Τι κι αν ο Τζον Τραβόλτα προσπαθεί εδώ και χρόνια να πείσει τους πάντες ότι δεν είχε δεσμό με πιλότο; Ο πρώην σύντροφός του κέρδισε δικαστήριο και ετοιμάζει βιβλίο με «πικάντικες» αποκαλύψεις για την σχέση τους!

Ο Ντάγκλας Γκοτέρμπα ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τον Τζον Τραβόλτα για έξι χρόνια και είχε δεσμευτεί με ιδιωτικό έγγραφο να μην το αποκαλύψει. Δικαστήριο της Καλιφόρνια έδωσε το «πράσινο φως» στον 64χρονο πιλότο να μιλήσει ελεύθερα και εκείνος ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στις αποκαλύψεις για τον έρωτα με τον 60χρονο ηθοποιό, μετά την αρχή που έκανε το 2012, μέσω του περιοδικού «National Enquirer».

Σύμφωνα με τον Γκοτέρμπα, η γνωριμία τους έγινε τον Φεβρουάριο του 1981, όταν πήγε να ζητήσει δουλειά στην αεροπορική εταιρεία «Alto» που ανήκει στον Τραβόλτα. Εκείνος τον προσέλαβε και, έπειτα από επτά μήνες, οι δυό τους πήγαν ταξίδι στο Μόντερεϊ της Καλιφόρνια και έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο έρωτας «φούντωσε» στο ταξίδι, με τον ηθοποιό, όπως ισχυρίζεται ο πιλότος, να τον φλερτάρει με ρομαντικό δείπνο και κόκκινο κρασί και την βραδιά να «κλείνει» με μασάζ και σεξ!

Κατά την διάρκεια της 6ετούς σχέσης τους, ο Τραβόλτα φέρεται να έκανε συνεχώς εκπλήξεις στον καλό του, μεταξύ των οποίων ταξίδια στη Χαβάη, την Κένυα και το Άμστερνταμ, στα οποία έπαιρνε και γυναικεία συντροφιά για… «ξεκάρφωμα»!

Το φινάλε ήρθε μετά από καβγάδες και εντάσεις το 1986, ενώ, το 1987, ο Τραβόλτα απέλυσε τον Γκοτέρμπα, στέλνοντας του μία ανυπόγραφη επιστολή και χωρίς καμιά περαιτέρω δέσμευση να μην μιλήσει για την κρυφή σχέση τους. Την ίδια χρονιά, ο ηθοποιός συνάντησε την μετέπειτα σύζυγό του, ηθοποιό Κέλι Πρέστον, στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts» και την οποία παντρεύτηκε το 1991, αποκτώντας μαζί της τρία παιδιά.

Σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μάρτι Σίνγκερ, δήλωσε ότι ο πιλότος δεν έπρεπε να δικαιωθεί και πως ο πελάτης του θα δώσει συνέχεια στην υπόθεση. Μέχρι τότε, πάντως, ο Γκοτέρμπα ίσως έχει προλάβει να κυκλοφορήσει το βιβλίο για την σχέση τους, που θα βασίζεται στο ημερολόγιο που κρατούσε και στο οποίο κατέγραψε κάθε στιγμή του έρωτά τους!

john-travolta-lawsuit-douglas-gotterba-gay-pilot-pp-sl.jpg

travolta.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα