Στη Νάξο οι καλεσμένοι στη βάφτιση του μικρού Αρναούτογλου!

Ελληνικό μενού, με γεύση Νάξου και Χαλκιδικής, θα κεράσουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα τους καλεσμένους στη βάφτιση του γιού τους, που θα γίνει αύριο, Σάββατο.

Όπως αποκάλυψε ο σεφ  Δημήτρης Παπαδόπουλος που θα επιμεληθεί το μενού, οι περίπου 250 καλεσμένοι του ζευγαριού θα απολαύσουν τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως η σεφουκλωτή (είδος χορτόπιτας με ρύζι), ζαμπόνι (παστό χοιρινό μπούτι, με γεύση όπως το προσούτο) και γούνα ψητή (είδος ψαριού).

Τιμώντας και την δική του γενέτειρα, ο παρουσιαστής έβαλε στο μενού κριθαρώτο με οστρακοειδή και… κολομπαρόπιτα (πίτα της Χαλκιδικής με γλυκιά κολοκύθα, χωρίς φύλλο), ενώ οι καλεσμένοι θα γλυκαθούν με πάστες σε διάφορες γεύσεις.

Στο μεταξύ, στη Νάξο έχουν ήδη καταφτάσει οι πρώτοι καλεσμένοι: ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, έκαναν την βόλτα τους στο νησί παρέα με τον Γρηγόρη.

Η βάτιση θα γίνει στις 20:00 του Σαββάτου σε ένα γραφικό εκκλησάκι έξω από την Χώρα της Νάξου, ενώ ο μικρός θα πάρει το όνομα Αναστάσιος, από τον πατέρα του παρουσιαστή!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα