Αγνώριστη η Τζούλια Αλεξανδράτου! Πιο αδύνατη από ποτέ!

Σε τίποτε δεν θυμίζει πλέον η Τζούλια Αλεξανδράτου εκείνο το φρέσκο και δροσερό κορίτσι που είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία το 2006 κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η εκρηκτική ξανθιά που άφησε εποχή, αρχικά στις πασαρέλες κι έπειτα στις ταινίες πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη, έχει μείνει σκιά του εαυτού της. Πιο αδύνατη από ποτέ, φάντασμα του παρελθόντος, εμφανίζεται σε μια σειρά φωτογραφιών που διοχετεύθηκαν στα social media κάνοντας σε χρόνο ρεκόρ τον γύρο του διαδικτύου.

Η Τζούλια φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές της σε κάποιο πολυτελές resort -πιθανότατα της Αυστρίας όπου κατοικεί πλέον μόνιμα- μαζί με τον σύζυγό της Κρίστιαν Καρπόζηλο. Φορώντας ένα λευκό μαγιό με μαύρα πουά ποζάρει όλο χάρη στον φακό μέσα κι έξω από την πισίνα κρατώντας στα χέρια της ένα κοκτέιλ. Στο γυμνό σώμα της διαγράφονται καθαρά τα κόκαλά της, ενώ τα πόδια της θυμίζουν πλέον... καλαμάκια. Η απώλεια των κιλών είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στην πάλαι ποτέ καλλίγραμμη ξανθιά, η οποία δυστυχώς έχασε μαζί και το σεξαπίλ της.

Μήπως η νευρική ανορεξία χτύπησε τελικά την πόρτα της; Η ίδια μιλώντας σε παρελθοντικό χρόνο σε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε ομολογήσει ότι μια εποχή έτρωγε με το ζόρι ένα μήλο την ημέρα και αντιδρούσε άσχημα όταν οι δικοί της άνθρωποι της έδειχναν της ανησυχία τους. Μόνο που τότε ήταν περισσότερα κιλά απ' ό,τι είναι τώρα...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα