Η πρόταση γάμου έγινε! Ο Τζιόλης πάει για γαμπρός

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης και η Χάρις Δημητρίου οδεύουν ολοταχώς προς την επισημοποίηση της σχέσης τους και, όπως όλα δείχνουν, θα το πάρει το κορίτσι! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας έκανε πρόταση γάμου στην Κύπρια καλλονή, που είχε στεφθεί στο παρελθόν Αναπληρωματική Μις Κύπρος. Ο έρωτάς τους μετράει ήδη περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά τα παιδιά, που -όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πολλά κυπριακά sites- «στάζουν από έρωτα», φαίνεται ότι βιάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Εγκυρη πηγή από το περιβάλλον τους μας μετέφερε ότι ο κανονιέρης των γηπέδων έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Μύκονο, λίγο μετά το τέλος των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ. Το ζευγάρι είχε νοικιάσει σουίτα με πριβέ πισίνα σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού και εκεί ένα βράδυ, υπό το φως του φεγγαριού, ο Αλέξανδρος γονάτισε ως άλλος ιππότης μπροστά στην αγαπημένη του και αφού της χάρισε ένα πανάκριβο μονόπετρο, της πρότεινε να γίνει γυναίκα του. Εκείνη δέχτηκε αμέσως. Ετσι, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε τις γαμήλιες καμπάνες να χτυπούν. Μάλιστα, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, χρέη κουμπάρας θα εκτελέσει η κολλητή φιλενάδα της μέλλουσας νύφης -και γνωστή παρουσιάστρια στην Κύπρο- Κωνσταντίνα Ευριπίδη.

Μην περιμένετε όμως ανοιχτό γάμο. Τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Χάρις προσπαθούν να προφυλάξουν την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. Απόδειξη; Είναι ελάχιστες οι κοινές φωτογραφίες τους που υπάρχουν. Μία από αυτές (η οποία είναι selfie και τους απεικονίζει να χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα) ανέβηκε στο Instagram της νεαρής κοπέλας, για να κατέβει λίγο αργότερα με... συνοπτικές διαδικασίες. Κάποιοι πρόλαβαν και την έσωσαν όμως κι έτσι έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Μια άλλη φορά το ζευγάρι εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, αλλά και πάλι δεν τους πέτυχαν οι παπαράτσι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα