Νέος έρωτας για την Έφη Κυριάκου!

Love is in the air για την Εφη Κυριάκου, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα ζει τον απόλυτο έρωτα! Εδώ και και δύο μήνες η sexy μελαχρινή καλλονή είναι ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Μπιθαρά. Οι δυο τους γνωρίζονταν από το παρελθόν, όμως ξαναβρέθηκαν τυχαία στην (ξελογιάστρα) Μύκονο, όπου πλέχτηκε το ειδύλλιο. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» τούς εντόπισε στην παραλία της Ψαρούς, όπου έφτασαν με τζετ σκι, έκαναν το μπανάκι τους χαλαρά και στη συνέχεια έφυγαν.

Ο επιχειρηματίας και το μοντέλο έμειναν στη Μύκονο από την Τετάρτη έως την Κυριακή, αλλά αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν για λίγο το νησί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Γιώργος είναι ο γιος του γνωστού επιχειρηματία Βασίλη Μπιθαρά, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της γυναικείας ένδυσης.

«Περνάμε μοναδικές στιγμές μαζί! Είναι ένας έξυπνος άντρας που ξέρει τι θέλει και ζει την κάθε στιγμή» είπε η Εφη Κυριάκου στην «Espresso» για την καινούργια σχέση της.

Η τελευταία σχέση της Εφης ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του NAMMOS στην κοσμική παραλία της Ψαρούς Ζαννής Φραγκίσκος, από τον οποίο χώρισε πολιτισμένα. Πάντως όσοι γνωρίζουν καλά την Εφη υποστηρίζουν πως ο Γιώργος την έχει ηρεμήσει πολύ και περνάει καταπληκτικά μαζί του. Επίσης λένε πως το ειδύλλιό τους είναι αρκετά σοβαρό και ότι ο Γιώργος έχει ενθουσιαστεί από τη σχέση του με τη μελαχρινή καλλονή.

Το ζευγάρι συνήθως βγαίνει σε in στέκια των νοτίων προαστίων με φιλικά του πρόσωπα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον Αύγουστο θα φύγει και πάλι από την Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με καλούς φίλους. Και λέμε ολιγοήμερες, γιατί ο Γιώργος δεν μπορεί να λείψει για πολύ καιρό από την Αθήνα, αφού βοηθάει τον πατέρα του στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα