Ράπτη - Γιώρκας: Πρώτη εμφάνιση έπειτα από τη συγκατοίκηση!

Ενα street party με πρωταγωνιστή τον Νίκο Αλιάγα στήθηκε προχθές, αργά το απόγευμα, στην πλατεία Κοτζιά από τους ανθρώπους του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ασπασίας Λεβέντη International Foundation for Greece σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Το συγκεκριμένο event επέλεξαν η Ελενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας για να κάνουν (επιτέλους!) την πρώτη, επίσημη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι!

Μουσικές στιγμές

Ο διάσημος σε Ελλάδα και Γαλλία παρουσιαστής με τα πολλά καλλιτεχνικά ταλέντα κάθισε μπροστά σ' ένα εντυπωσιακό λευκό πιάνο, που είχε τοποθετηθεί έξω από το ταχυδρομείο της πλατείας, χαρίζοντας στο συγκεντρωμένο πλήθος όμορφες μουσικές στιγμές. Αφορμή γι' αυτό το ξεχωριστό δρώμενο ήταν η παρουσίαση στο κοινό της συλλογής φωτογραφιών του, που διατίθενται με τη μορφή καρτ ποστάλ και την υπογραφή «Νίκος Αλιάγας» από επιλεγμένα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. (με τίτλο «Χρώματα της Ελλάδας»). Τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του IFG, για την αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Στο πλευρό του Αλιάγα, που είναι επίτιμος πρόεδρος της IFG, έσπευσαν και τραγούδησαν μαζί του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης. Ο τελευταίος, μάλιστα, είχε αναλάβει να «ζεστάνει» το πλήθος την ώρα που ο παρουσιαστής του γαλλικού «The Voice» υπέγραφε τις καρτ ποστάλ που είχαν αγοράσει οι fans του και έβγαζε φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους. Κρατώντας μια κιθάρα ο Μουζουράκης έδωσε μια πολύ εύθυμη νότα στη βραδιά, καθώς παρότρυνε τραγουδιστά τον κόσμο να ενισχύσει τον σκοπό της βραδιάς και χόρευε με θαυμάστριές του.

Πολλές ήταν οι γνωστές προσωπικότητες που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ασπασίας Λεβέντη. Εκείνοι όμως που τράβηξαν περισσότερο τα βλέμματα ήταν η Ελενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας. Μετά τις αποκαλύψεις της «Espresso», ότι συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη, η βουλευτίνα και ο τραγουδιστής αποφάσισαν να εμφανιστούν απροκάλυπτα στο street party του Αλιάγα. Ομως, δεν έφτασαν μαζί στην πλατεία Κοτζιά, καθώς βρίσκονταν νωρίτερα σε διαφορετικές δουλειές, αλλά παρακολούθησαν παρέα το δρώμενο.

Στην πλατεία ήταν επίσης οι σχεδιαστές Νίκος Αποστολόπουλος και Δούκας Χατζηδούκας, η ηθοποιός Ισαβέλλα Βλασιάδου, ο Κώστας Κρομμύδας με τη γυναίκα του Μαρίνα Γιώτη και η -μόνιμη κάτοικος Λος Αντζελες εδώ και χρόνια- Χριστίνα Αλούπη. Απούσα ήταν η Βίκυ Καγιά. Ενώ είχε ανακοινωθεί η παρουσία της στο event, τελικά -όπως πληροφορηθήκαμε- έχασε την πτήση της από το Παρίσι, όπου βρισκόταν για τον γάμο της.

Παράλληλα με τις καρτ ποστάλ του Αλιάγα, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη συλλογή των κοσμημάτων που σχεδίασε η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη, με έμπνευση τον Ερμή των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που διατίθεται κι αυτή σε επιλεγμένα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. - ομοίως, για τους σκοπούς του IFG.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα