Παναγιώτης Πετράκης: Η απώλεια που του κόστισε πολύ...

Το πώς βίωσε το χαμό της γιαγιάς του στα 17 του χρόνια, περιέγραψε ο Παναγιώτης Πετράκης. Η απώλεια της του κόστισε πολύ, αφού ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Μάλιστα, τη βρήκε ο ίδιος νεκρή.

«Επρόκειτο για μία γυναίκα η οποία με μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα μου, ήταν κάθε μέρα στο σπίτι, είχαμε μια εξαιρετική σχέση και ήταν πολύ μικρή. Να φανταστείς ότι μου απαγόρευε να τη λέω «γιαγιά», την έλεγα «Μαίρη» από παιδάκι. Μπορεί να τσακωνόμασταν συνέχεια, αλλά είχαμε μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση. Έμαθα πολλά από εκείνη. Παιδάκι με έπαιρνε μαζί της και βγαίναμε σε κλαμπ, για τέτοια γιαγιά μιλάμε. Μια πολύ κοκέτα γυναίκα, φινετσάτη. Αγαπιόμασταν πάρα πολύ. Την «έχασα» όταν ήμουν 17 χρονών. Κι έγινε με περίεργο τρόπο», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Μου κόστισε όταν τη βρήκα νεκρή. Θα μπορούσαν να την έχουν βρει τρία άτομα πριν από μένα, αλλά ήταν σαν να το ήθελε να τη βρω εγώ. Είναι πολύ βαρύ. Με έχει πληγώσει απόλυτα, δεν θυμάμαι να έχω κλάψει τόσο πολύ στη ζωή μου για οτιδήποτε άλλο. Με κάποιο περίεργο μεταφυσικό τρόπο την αισθάνομαι πάρα πολύ κοντά μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα