Γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε ταινία gay περιεχομένου

Μπορεί στην πραγματική του ζωή ο αγαπημένος έλληνας ηθοποιός να είναι αφοσιωμένος σε μία γυναίκα παρά τις δεκάδες θαυμάστριες που έχει, στην κινηματογραφική του ωστόσο ζωή έχει μάλλον άλλου τύπου προτιμήσεις! Ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην ταινία «XENIΑ» του Πάνου Κούτρα, η οποία θα προβληθεί στη χώρα μας τον Οκτώβριο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου:

Ο Όντι (Νίκος Γκέλια) ζει στην Αθήνα και δουλεύει σε φαστφουντάδικο. Σε λίγες μέρες θα ενηλικιωθεί και θα περάσει σε καθεστώς «απελάσιμου» από τη χώρα. Παρά το ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, δεν έχει την ελληνική υπηκοότητα. Θεωρείται αλβανός κι ας μην έχει πάει ούτε μια φορά στην Αλβανία – ξένος κι εκεί. Συστήνεται ως Οδυσσέας, κρύβοντας το ότι είναι μισός Αλβανός.

Ο 15χρονος («και 9μιση μήνες ακριβώς») Ντάνυ (Κώστας Νικούλι), είναι ο αδερφός του. Ένα μικρό ονειροπόλο αγρίμι που τρελαίνεται για ζαχαρωτά κι έχει για συντροφιά έναν άσπρο κούνελο. Ζει μαζί με τη μητέρα του στην Κρήτη και -εκτός από μισός Αλβανός- είναι και γκέι, που εκμεταλλεύεται το παρουσιαστικό και τη νεότητά του, κάνοντας «θελήματα» σε μεγαλύτερους άντρες. Όταν η μητέρα τους πεθαίνει, ο Ντάνυ ταξιδεύει στην Αθήνα για να πείσει τον Όντι να αναζητήσουν τον Έλληνα βιολογικό τους πατέρα, κερδίζοντας την ιθαγένεια και χρήματα. Ακόμα, θα προσπαθήσει να τον πείσει να ακολουθήσει το όνειρό του και της μητέρας του, συμμετέχοντας σε κάποιο τηλεοπτικό τάλεντ σόου.

 

 

πηγη www.govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα