Και γάμος και βάφτιση μαζί για την Θέλξη!

Διπλή χαρά για τη Θέλξη, καθώς ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα, αλλά και να βαφτίσει την κόρη της! Η πανέμορφη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, ο γνωστός επιχειρηματίας Παύλος Γιαβής, το πήραν απόφαση και πρόκειται να ενωθούν εις σάρκαν μίαν. Το ζευγάρι μάλιστα θα κάνει τον θρησκευτικό του γάμο μαζί με τη βάφτιση της κορούλας του, που είναι σήμερα 2,5 μηνών.

Η αγγελία του γάμου τους δημοσιεύεται σήμερα σε καθημερινή εφημερίδα και γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Γιαβής Παύλος του Σωτηρίου και της Αφροδίτης-Τατιάνας, το γένος Σταθοπούλου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Παλαιό Ψυχικό, και η Ζάρκου Θελξινόη του Ιωάννη και της Δάφνης, το γένος Δρυστάρη, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στο Παλαιό Ψυχικό, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στο Σούνιο».

Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο Θαλής Πιτούλης,πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος γνωστής διαφημιστικής εταιρείας, ο οποίος είναι πολλά χρόνια φίλος με τον γαμπρό. Επίσης θα βαφτίσει την πανέμορφη κορούλα τους μαζί με την αδελφή της νύφης, την Αναστασία Ζάρκου.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στο Σούνιο, σ' ένα απλό εκκλησάκι, αφού όνειρο της νύφης ήταν να παντρευτεί δίπλα στη θάλασσα. Μετά τα δύο μυστήρια αναμένεται να ακολουθήσει δεξίωση για λίγους φίλους και συγγενείς.

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι μαζί δύο χρόνια και γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών. Ο Παύλος εντυπωσιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τη Θέλξη και την πολιορκούσε για καιρό, αλλά εκείνη ήταν... δύσκολη. Τελικά ύστερα από αρκετούς μήνες παραδόθηκε στη γοητεία του και έπεσε στην αγκαλιά του.

Αυτή την περίοδο η νύφη τρέχει και δεν φτάνει για τις προετοιμασίες του γάμου, ενώ ο γαμπρός είναι στο νησί των ανέμων, αφού έχει το πιο in μαγαζί στη Φτελιά μαζί με τον άντρα της Κατερίνας Λάσπα, τον Νεκτάριο Νικολόπουλο. Πρόσφατα μάλιστα ανέλαβε και το γνωστό μαγαζί Joy στα Ματογιάννια, το οποίο μετονόμασε σε La Bikina.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα