Τελικά χωρίζουν Μπιγιόνσε - Τζέι Ζι;

«Φωτιά» έχουν πάρει ακόμα μία φορά οι φήμες που θέλουν την Μπιγιόνσε και τον Τζέι Ζι να χωρίζουν, λόγω όμως της κοινής τους περιοδείας… το διαζύγιο πήρε αναβολή!

Αν και η «βασίλισσα της RnB» διέψευσε πρόσφατα μέσω των social media ότι χωρίζει, τα δημοσιεύματα επιμένουν: σύμφωνα με το νέο σενάριο, το ζευγάρι θα προχωρήσει σε δικαστικό χωρισμό και όχι διαζύγιο, δηλαδή θα πάψει να υφίσταται η υποχρέωσή τους να συμβιώνουν και να συγκατοικούν, καθώς έχουν υπογράψει συμφωνίες για την περιοδεία τους και... είναι πολλά τα λεφτά!

«Προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να χωρίσουν, χωρίς, όμως, να πάρουν διαζύγιο, καθώς έχουν ήδη πάρει προκαταβολικά τα χρήματα από τους χορηγούς της κοινής τους περιοδείας», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον των δύο τραγουδιστών, σημειώνοντας με νόημα πως κανείς από τους δύο δεν φοράει βέρα.

Δύο χρόνια μετά την γέννηση της κόρης τους, Μπιγιόνσε και Τζέι Ζι φαίνεται πως έχουν χάσει την «σπίθα» του έρωτα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η κοινή περιοδεία τους ήρθε μετά από μία σειρά επισκέψεων σε σύμβουλο γάμου!

Οι νέες φήμες για τον χωρισμό έρχονται λίγους μήνες μετά τον άγριο καβγά του 44χρονου ράπερ με την αδερφή της Μπιγιόνσε μέσα σε ασανσέρ, αλλά και το περιστατικό σε συναυλία όπου η 32χρονη σταρ άλλαξε τους στίχους ενός τραγουδιού, αφήνοντας υπονοούμενα πως ο Τζέι Ζι την απάτησε!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα