Καγιά - Κρασσάς: Στο Παρίσι για catwalk και βόλτες

Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι για τη Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά. Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στην πόλη του φωτός όχι μόνο για να ξεκουραστεί και να περάσει στιγμές χαράς, αλλά και γιατί το... καθήκον κάλεσε το πρώην τοπ μόντελ.

Η Βίκυ ήταν ένα από τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα για την παρουσίαση της haute couture σειράς του Ζαν Πολ Γκοτιέ. Ο Γάλλος σχεδιαστής είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό στην Αθήνα για την πρεμιέρα της ταινίας «Maleficent», στην οποία παρουσιάστηκαν και δημιουργίες εμπνευσμένες από το φιλμ διά χειρός των σπουδαστών του workshop της Βίκυς. Τώρα ήρθε η σειρά του μοντέλου να πετάξει στη Γαλλία για να στηρίξει τον φίλο της, αποδεχόμενη την πρότασή του να περπατήσει στο catwalk.

Βέβαια, η Βίκυ και ο σύντροφός της δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες στην πόλη, όπου ο Ηλίας δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει την αγαπημένη του. Εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αφού φρόντισε να διοχετεύσει τις φωτογραφίες τόσο από τους περιπάτους τους όσο και από την προετοιμασία της για το λαμπερό fashion show στο Instagram.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα