"Έχω κοιμηθεί με 10.000 άνδρες και έχω κάνει ναρκωτικά!"

«Έχω κοιμηθεί με συνολικά 10.091 άνδρες, Έχω κάνει ναρκωτικά και έχω βγάλει πολλά λεφτά στη ζωή μου». Αυτά αναφέρει στο νέο της βιβλίο η πρώην συνοδός πολυτελείας Γκουίνεθ Μοντενέγκρο που αποφάσισε να εγκαταλείψει το επάγγελμα και να γράψει την αυτοβιογραφία της προκειμένου να μιλήσει για τη... σκοτεινή πλευρά του επαγγέλματός της

Σκοπός της, όπως λέει η ίδια, είναι να δείξει ότι το επάγγελμα αυτό δεν έχει μόνο καλά και ότι από τη στιγμή που διαλέγει κανείς αυτό το δρόμο, δεν υπάρχει γυρισμός.

Στο ζενίθ της καριέρας της η Μοντενέγκρο, έπαιρνε από 500 μέχρι 1000 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της. Η ζωή της ήταν γεμάτη λεφτά, αλκοόλ και ναρκωτικά ενώ ταξίδευε σε όλον τον κόσμο.

Η δουλειά μπορεί να είχε πολλά θετικά, όμως η 36χρονη λέει σήμερα ότι εάν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω δεν θα έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά. Στο βιβλίο της εξομολογείται ότι τη βίασαν στα 18, ξεκίνησε να χορεύει στα τραπέζια στα 19 και στα 21 είχε γίνει συνοδός.

Η προσοχή και το ενδιαφέρον από τους πελάτες την έκανε να αισθάνεται σημαντική και σπουδαία και «παραμυθιάστηκε».

Στα 29 της χρόνια εγκατέλειψε αυτό το επάγγελμα κι έγινε πιλότος κάτι που ήθελε πάντα. Το όνειρο δεν κράτησε πολύ γιατί διεγνώσθη με νεφρική ανεπάρκεια. Σήμερα ασχολείται με επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα