Η νέα ζωή του Λάμπη Λιβιέρατου

Η νέα του ζωή περιλαμβάνει μόνο φωτεινά χρώματα! Ο δημοφιλής τραγουδιστής σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, διανύει πλέον την καλύτερη φάση της ζωής του.

Καταφέρνοντας να βρει μέσα του τις λύσεις στα προβλήματα που τον είχαν οδηγήσει σε ψυχολογικό αδιέξοδο ενάμιση χρόνο πριν. Ο έρωτας, η φιλία, η επαγγελματική σταδιοδρομία, η επιβίωση ήταν κάποια από τα θέματα κατά τα λεγόμενα φίλου του που έχει συζητήσει άπειρες ώρες μαζί του, που τον έφεραν στο πιο δύσκολο σημείο της ζωής του!

Όλα όμως πλέον αποκαταστάθηκαν και ανήκουν στο παρελθόν! Ένας ακόμη παράγοντας όμως έμελλε για να συμπληρωθεί το παζλ της νέας ζωής μετά ευτυχίας του Λάμπη. Ένας νέος έρωτας, που ναι υπάρχει και επίσημα πλέον δίπλα του!

Η Έφη Μπουντάλη, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao είναι η γυναίκα-κλειδί δίπλα του, που κατάφερε να ξεκλειδώσει με τρόπο την καρδιά του.

Είχε την υπομονή, του έδειξε απίστευτη αγάπη και κατανόηση, τον αγκάλιασε, καταφέρνοντας να τον κερδίσει, θα συμπληρώσει φίλος του τραγουδιστή! Η όμορφη μουσικός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι πλέον της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής του ζωής. Ο Λάμπης δεν κάνει βήμα χωρίς εκείνη, ούτε επί σκηνής, αφού τον συνοδεύει μουσικά στις εμφανίσεις του αλλά ούτε και στο σπίτι, αφού το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει στο στάδιο της συγκατοίκησης. Μια εξέλιξη στη σχέση τους, που όπως θα ακουστούν να λένε όσοι τους γνωρίζουν, πως τους εξέπληξε ευχάριστα, αφού όλοι είχαν προβλέψει ότι μέσα από μια τόσο δυνατή φιλία, θα ερχόταν κάποια στιγμή ο έρωτας.

 

 

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα