Αιχμές από την μητριά της Oprah για ομοφυλοφιλικές τάσεις!

Η μητριά της Oprah Winfrey, Barbara κατηγορεί την διάσημη παρουσιάστρια ότι την «πέταξε» έξω από την οικογενειακή κατοικία, αφήνοντας την άστεγη, ενώ αφήνει υπόνοιες για τις ομοφυλοφιλικές τάσεις της Oprah!

H Βarbara συγκεκριμένα, κατηγορεί την Oprah ότι μετά το διαζύγιο της με τον επί 14 χρόνια σύζυγό της και πατέρα της παρουσιάστριας, Vernon , η παρουσιάστρια της τηλεφώνησε απαιτώντας να φύγει από το σπίτι της!

Μεταξύ άλλων, η μητριά της, Barbara αφήνει αιχμές λέγοντας πως η σχέση της Oprah με τον επί 28 χρόνια σύντροφό της Stedman Graham είναι τυπική και πως η παρουσιάστρια έχει μια άλλη στενή σχέση… με την κολλητή της φίλη Gayle King, την οποία χαρακτηρίζει μη υγιή και μη φυσιολογική.

Μάλιστα, αναφέρει πως στα τόσα χρόνια έβλεπε πάντα τους τρεις τους μαζί, χωρίς να έχει δει ποτέ την Oprah και τον Stedman να φιλιούνται ή να κρατιούνται χέρι-χέρι.

Η φήμη για τις ομοφυλοφιλικές τάσεις της Oprah δεν είναι καινούργια, βέβαια. Το 2010 αμερικάνικα περιοδικά την αποκαλούσαν «λεσβία», με την παρουσιάστρια να βγαίνει με δάκρυα στα μάτια στην εκπομπή της Barbara Walters και να το διαψεύδει. Η Oprah χαρακτηριστικά είχε αναφέρει πως θεωρεί την Gayle ως τη μητέρα, ως την αδελφή που δεν είχε και πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο (δηλαδή το να έχουν σχέση μεταξύ τους), δεν είχε λόγο να το κρύψει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα