Κωστόπουλος σε Ρακιντζή: Στην Eurovision ήσασταν Ρόμποκοπ!

Απορίες για τη Eurovision του 2002, στην οποία μας εκπροσώπησε ο Μιχάλης Ρακιντζής με το “S.A.G.A.P.O”, είχε ο Πέτρος Κωστόπουλος και μιας που είχε καλεσμένο τον ίδιο, του τα είπε κάπως «χύμα και τσουβαλάτα».

«Να σου εξομολογηθώ μια αμαρτία μου; Να το πω;  Όταν είχες πάει στην Eurovision και είχες κάνει εκείνη την εμφάνιση, μου είχε φανεί πάρα πολύ αστεία! … Μου έκανε ότι ήσασταν Ρόμποκοπ!» είπε διστακτικά μεν αλλά το είπε, ο Πέτρος Κωστόπουλος, με τον ίδιο να συνεχίζει:

«Σκηνικά, όταν το ξανακοίταξες… μετά από 12 χρόνια, έχεις σκεφτεί μήπως θα έπρεπε να είχατε διαφορετική σκηνική παρουσία;».

Ο Μιχάλης Ρακιντζής δεν δίστασε να του απαντήσει: «Όχι. Νομίζω ότι ήταν από τις καλύτερες σκηνικές παρουσίες. Δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει χορευτικά και διάφορα τέτοια τρελά. Το κομμάτι αυτό είχε ένα συγκεκριμένο concept και ήθελα συγκεκριμένα αυτό να βγάλω. Εντωμεταξύ τις στολές που έχουν φτιαχτεί για το Europol,δεν μπορείς να τις λες αστείες… και δεν μπορεί να τις πάρει και κανείς» και πρόσθεσε:

«Εγώ το υποστηρίζω, μου άρεσε. Ας πούμε βλέπω ταινίες που αναφέρονται στο μέλλον κι όλοι βλέπουμε.  Αυτό το συγκεκριμένο concept θα το δεις παντού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα