Ο Γιάννης Χαρούλης ερωτευμένος στη Μύκονο!

Ακόμη και οι έντεχνοι... ψηφίζουν Μύκονο για τις διακοπές του Πάσχα! Και μάλιστα όχι μόνοι, αλλά συνοδευόμενοι από αγαπημένα τους πρόσωπα. Οπως, για παράδειγμα, ο δημοφιλής Κρητικός ερμηνευτής Γιάννης Χαρούλης, ο οποίος συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να κάνει τις βόλτες του στα σοκάκια του νησιού, αγκαλιά με γοητευτική κοπέλα (τα στοιχεία της παραμένουν άγνωστα προς το παρόν).

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής και μουσικός -με μεγάλο γυναικείο fan club- μετά τις συναυλίες που έδωσε στη Θεσσαλονίκη πήρε την όμορφη σύντροφό του και πήγαν στη Μύκονο προκειμένου να περάσουν χαλαρά τις άγιες μέρες που προηγήθηκαν. Το ζευγάρι φυσικά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους παπαράτσι που καραδοκούσαν στο νησί, αφού άλλωστε το μέρος ενδείκνυται για «κλικ» με πρωταγωνιστές τα πρόσωπα της showbiz. Οι δυο τους, ντυμένοι casual, απαθανατίστηκαν ενώ περπατούσαν αγκαλιασμένοι στα Ματογιάννια, το πιο πολυσύχναστο μέρος της Χώρας.

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά βλέπουμε τον Κρητικό ερμηνευτή και λαουτιέρη σε ένα τόσο κοσμικό μέρος, αφού απέχει από τα κοσμικά στέκια και εκδηλώσεις. Βλέπετε, κρατάει χαμηλό προφίλ, αντάξιο του είδους της μουσικής που υπηρετεί. Ομως φαίνεται πως φέτος αποφάσισε να κάνει το... βήμα και να εμφανιστεί -και μάλιστα ζευγαρωμένος- σε ένα από τα πιο κοσμικά μέρη της χώρας και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία οι celebrities γεμίζουν το νησί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα