Μια τούρτα άλλαξε την Jennifer Aniston!

Τη μελαχρινή πλευρά της και τις πραγματικές προοπτικές ενός γάμου με τον Τζάστιν Θερού διερευνά τον τελευταίο καιρό η κατά κανόνα συνεπής ξανθιά και εργένισσα Τζένιφερ Ανιστον. Κατά τ' άλλα παραμένει το ίδιο εργασιομανής αλλά και σε συναγερμό για να μην αφήσει τον χρόνο να της κλέψει ό,τι έχει χτίσει με γυμναστική και με σκληρή δίαιτα.

Για τις ανάγκες της νέας ταινίας της με τίτλο «Cake» η 45χρονη πρωταγωνίστρια εμφανίζεται καστανή, κοντοκουρεμένη και ασυνήθιστα κακοντυμένη, αφού υποδύεται μια μητέρα που θρηνεί και υποφέρει από χρόνιο πόνο ύστερα από αυτοκινητικό δυστύχημα. Οταν όμως δεν είναι στο πλατό των γυρισμάτων κάνει τα πάντα για να κρατιέται σε φόρμα, αφού είναι γνωστή fan της γυμναστικής και της προσεκτικής διατροφής. Η τελευταία ωστόσο έχει μπει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της σχέσης της. Οπως έχει  παραδεχτεί η ίδια, οι μαγειρικές ικανότητες του Θερού είναι ικανές να τη βγάλουν από το πρόγραμμά της με εμφανή τα αποτελέσματα στη ζυγαριά.

«Τα δύο τελευταία χρόνια που γνωρίζω αυτόν τον άνδρα με έχει κάνει να πάρω μερικά κιλά. Αλλά το αξίζει!» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, που σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ φέρεται να ετοιμάζει τον Μάιο γάμο με τον αγαπημένο της και πολύ λίγους καλεσμένους στη Χαβάη. Σύμφωνα με το περιοδικό «US Weekly» το ζευγάρι θα πει aloha στον έγγαμο βίο παρουσία μόνο είκοσι φίλων του στο νησί Καουάι, όπου έχει κάνει διακοπές και στο παρελθόν.

Η χαλαρότητα για την εμφάνισή της που προκύπτει από τις δηλώσεις της δεν φαίνεται πάντως να διασταυρώνεται από τα ρεπορτάζ. Σύμφωνα με το «National Enquirer», ένα από τα προβλήματα της σχέσης της Ανιστον με τον Θερού είναι ότι ο τελευταίος δεν ανέχεται την εμμονή της με την εμφάνισή της και το γεγονός ότι ασχολείται συνέχεια με θέματα αντιγήρανσης, ενώ υποβάλλεται πολύ συχνά σε θεραπείες όπως το botox, τα fillers και τα πίλινγκ με λέιζερ. Πρόσφατα ωστόσο η ίδια σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή το είχε παρακάνει με το botox και ότι δεν σκοπεύει να το επαναλάβει. «Κανείς δεν θέλει ρυτίδες, αλλά το botox είναι άθλιο» δήλωσε στο περιοδικό «People».

Αντίθετα μίλησε με περηφάνια για την εμμονή της στη γυμναστική, την οποία δεν σταματάει ούτε τον χειμώνα, περίοδο κατά την οποία μπορεί να κρύψει τις ατέλειες πιο εύκολα. «Η γυμναστική δεν γίνεται για το μπικίνι, αλλά για την υγεία μας. Και βέβαια θέλουμε να είναι σε φόρμα το δέρμα μας, τα πόδια μας, οι μύες μας, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι σε κάνει να νιώθεις φανταστικά» εξήγησε. Εξίσου συνεπής είναι η Ανιστον και στην καριέρα της. Σχεδόν κάθε χρόνο κάνει γυρίσματα, ενώ βρίσκεται συνεχώς στην αναζήτηση concept. Σύμφωνα με το RadarOnline, η Τζένιφερ Ανιστον φέρεται αποφασισμένη να μεταφέρει την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Τα  φιλαράκια» στο Μπρόντγουεϊ με τη μορφή μιούζικαλ και θεωρεί κατάλληλη να παίξει τον ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν η Λία Μισέλ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Glee».

«Η Τζεν έχει ερωτευτεί την ιδέα να γίνουν τα “Φιλαράκια” μιούζικαλ. Εχει μάλιστα φτάσει στο σημείο να κάνει σοβαρές συζητήσεις με τη φίλη της Σέριλ Κρόου για τη δημιουργία μουσικής αισθητικής 90s για την παράσταση στην οποία θα παρελάσει η νέα γενιά κωμικών ηθοποιών» αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα