Σάκης Ρουβάς: Η καθημερινότητα ενός πολύτεκνου πατέρα!

Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από το γεγονός ότι είναι ένας μεγάλος σταρ, είναι και πολύτεκνος πατέρας! Ως μπαμπάς λοιπόν τριών παιδιών ο Σάκης μίλησε στο people για την οικογένεια του, για το πώς είναι η καθημερινότητα του και επίσης δεν δίστασε να εκφράσει την ανησυχία του για την ψυχοσύνθεση της μεγάλης του κόρης, της Αναστασίας.

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε με πολύ τρυφερότητα για την ενός έτους Αριάδνη, τον τριών ετών Αλέξανδρο και την εξάχρονη Αναστασία: «Με τα τρία παιδιά, έχει υπάρξει μια ισορροπία στο σπίτι πολύ καλή. Με τα δύο ήταν πιο πολωμένα τα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν, αν ερχόταν και ένα τέταρτο, αλλά τα παιδιά θέλουν χρόνο και νομίζω πως τώρα είμαστε πολύ καλά».

Εκείνο που τον προβληματίζει όμως είναι αν θα πρέπει να πάρει μαζί του σε σταθμούς της περιοδείας του την μεγάλη του κόρη ή όχι! «Δεν ξέρω πώς επιδρά στην ψυχοσύνθεσή της όλο αυτό. Νομίζω πως είναι μικρή ακόμη.

Την είχα πάρει σε συναυλία μου στην Ολυμπία, όταν ήταν 4, και το είχα μετανιώσει μετά. Είχε αντιδράσει. Δεν μπορούσε να αντιληφθεί όλο αυτό που συνέβαινε με τον μπαμπά της», είπε ο Σάκης .

Όσο για τη μεγάλη λατρεία της οικογένειας, να βλέπει The Voice, ο ίδιος λέει: «Εγώ έχω χάσει επεισόδια τελευταία, αλλά νομίζω πως η Κάτια εξακολουθεί να το βλέπει φανατικά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα