Τζόυς Ευείδη: Το Μπρούσκο με έσωσε από τον πάτο

Για την προσωπική της ζωή, το σήριαλ που της λείπει, αλλά και για το Μπρούσκο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε κάμερα εκπομπή η Τζόυς Ευείδη.

«Το Μπρούσκο με έσωσε από τον πάτο. Ήταν ελεεινά τα οικονομικά μου. Ήταν σαν ένα χέρι που με τράβηξε από τον βούρκο. Μου ήταν αδιανόητο να πηγαινοέρχεται ένας ηθοποιός στην Κύπρο για να παίξει σε ένα σήριαλ. Ό,τι θεωρούσα απίθανο το λούστηκα. Όπως και το να κάνεις περιοδείες το καλοκαίρι. Τώρα κάνω κάθε καλοκαίρι περιοδεία και δουλεύω σαν την τρελή», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Απάντησε ακόμα και στο αν έχει κάνει σχέση με μικρότερο άντρα, όπως ο ρόλος που υποδύεται στο σήριαλ: «Το Μπρούσκο είναι βγαλμένο από τη ζωή. Έχει τύχει να έχω σχέση με μικρότερο σύντροφο για δεκατέσσερα χρόνια. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με το μυαλό», είπε στην κάμερα του Happy Day και αναπόλησε το ρόλο της στους «Μεν και δεν»: «Στη ζωή μου είχα τους καλύτερους τηλεοπτικούς συζύγους και εραστές. Ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό. Μου λείπουν Οι μεν και δεν. Θυμάμαι με νοσταλγία αυτές τις εποχές».

celebrity.yahoo.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα