Paltrow - Martin: Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον χωρισμό τους

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα αίτια του διαζυγίου της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού Us Magazine, ο γνωστός τραγουδιστής «ένιωθε σαν να ζει με μια αυταρχική δασκάλα ή έναν απαιτητικό προπονητή» ενώ όπως προσθέτει, η 41χρονη ηθοποιός «συνήθιζε να αναφέρεται με άσχημους χαρακτηρισμούς, όπως "ηλίθιος", στον σύζυγό της».

Παράλληλα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για τη διαρκή ανάγκη της Πάλτροου «να έχει τα πάντα υπό έλεγχο, ακόμα και τη διατροφή των δύο παιδιών τους, επιβάλλοντάς τους μια δίαιτα χωρίς γλουτένη».

Mεταξύ άλλων, ο αμερικάνικος Τύπος αναφέρει ότι το πρώην ζευγάρι διατηρούσε έναν πολύ ανοιχτό γάμο, που έδινε στον καθένα το δικαίωμα να φλερτάρει άνετα μπροστά στον άλλον: «Ο Κρις φλέρταρε ανοιχτά άλλες γυναίκες μπροστά της, ενώ η Γκουίνεθ έβγαινε συχνά με την Κάμερον Ντίαζ και συνομιλούσε με άντρες προσπαθώντας να αποσπάσει θετικά σχόλια για το κορμί της».

Ωστόσο, οι δυο τους εξακολουθούν να διατηρούν καλές σχέσεις και να στηρίζουν πάνω από όλα την οικογένειά τους, ενώ όπως υποστηρίζει το Us Weekly, «προσπαθούν αρκετά να γίνει όλο αυτό πιο εύκολο για τα παιδιά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα