Γαρμπή: Η άγνωστη περιπέτεια που την έφερε κοντά στον θάνατο

Για την άγνωστη περιπέτεια που έζησε με την υγεία της και την έφερε κοντά στο θάνατο, τον μεγάλο της έρωτα με τον Διονύση Σχοινά, αλλά και την άγνωστη εγκυμοσύνη της που αποφάσισε να τερματίσει μίλησε η Καίτη Γαρμπή.

«Τα Χριστούγεννα του 1999, θυμάμαι πως ήμουν στο κρεβάτι και θήλαζα τον γιο μου που ήταν ενός μηνός, όταν ένιωσα έναν τόσο έντονο πόνο που νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αισθανόμουν ότι έσβηνε η αναπνοή μου. Άφησα το μωρό στην αγκαλιά της μητέρας μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι και σκέφτηκα: “κάπως έτσι λοιπόν είναι όταν πεθαίνεις. Μα είναι τόσο ωραία η ζωή μου. Δεν είναι κρίμα να χάσω τον Διονύση και το παιδί μου και να με χάσουν κι αυτοί;” Ευτυχώς διατήρησα την ψυχραιμία μου. Επικοινώνησα αμέσως με τον γιατρό μου, ο οποίος ήρθε και με πήρε σηκωτή και με πήγαν στο νοσοκομείο, όπου διέγνωσαν μια άσχημη μορφή παγκρεατίτιδας. Δεν μπορώ να σου πω ότι ύστερα από αυτό δεν φοβάμαι τον θάνατο, παρόλο που έχω διαβάσει πολύ για το συγκεκριμένο θέμα. Όμως τώρα ξέρω πια και δέχομαι τα πάντα σαν μέρος της εξέλιξης λέγοντας πάντα όλα καλά, δόξα τω Θεώ», είπε η Καίτη.


Δεν έκρυψε μάλιστα ότι μετά από 16 χρόνια γάμου, συνεχίζει να είναι απόλυτα ερωτευμένη με τον Διονύση Σχοινά.

«Με τον Διονύση ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, αγαπηθήκαμε, κάναμε οικογένεια, είμαστε μαζί 16 χρόνια και ναι είμαι σίγουρη ότι έχουμε ξαναζήσει μαζί σε άλλη ζωή. Το έχω ψάξει, κι αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι με τον Διονύση ήμασταν ζευγάρι όχι απλά σε μία, αλλά σε πολλές ζωές. Σε όσες ζωές κατάφερα να ανατρέξω ήμασταν μαζί», είπε.

Με απόλυτη ειλικρίνεια και θάρρος όμως η Καίτη μίλησε και για μια δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν πολύ πριν γνωρίσει τον σύζυγό της έμεινε έγκυος και τερμάτισε την εγκυμοσύνη.



«Πολύ πριν γνωρίσω τον Διονύση είχα μείνει έγκυος και αποφάσισα να διακόψω την εγκυμοσύνη μου. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, μόνο που πολύ αργότερα έμαθα από τον σημερινό γιατρό μου ότι το γυναικολογικό πρόβλημα που μου προέκυψε είχε προέλθει από αμέλεια του προηγούμενου γιατρού μου. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο καλός Θεός μου έστειλε τον Διονύση και το παιδί μας», είπε.

Τέλος για την συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη είπε:


«Ο Μαζωνάκης είναι ο Μαζωνάκης, ένας πολύ ιδιαίτερος καλλιτέχνης που δεν κατατάσσεται σε κατηγορία. Μετά από όλα όσα έκανα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ήταν η πιο σωστή επιλογή να εμφανιστώ ξανά σε μεγάλους χώρους με έναν καλλιτέχνη που θαυμάζω και εκτιμώ πολύ. Η χημεία μας πάνω στην σκηνή είναι εκρηκτική»!
kaiti1.jpg

kaiti2.jpgkaiti3.jpg

kaiti4.jpglaiti6.jpg

kaiti5.jpg

Πηγή: Ok

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα