Calliope: Μίλησε στην Τατιάνα για την διπλή μαστεκτομή

Χαμογελαστή και αισιόδοξη, η διάσημη φωτογράφος Calliope μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για πρώτη φορά για την διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε πριν από λίγο καιρό.

«Είμαι πάρα πολύ. Από τότε που μιλήσαμε τελευταία φορά έκανα το χειρουργείο και τώρα είμαι μια χαρά», είπε η Calliope, η οποία δεν έκρυψε όμως ότι τον πρώτο καιρό μετά την διπλή μαστεκτομή ζορίστηκε αρκετά.

«Τι πρώτες δύο εβδομάδες πονούσα πάρα πολύ. Ήταν δύσκολο. Δεν μπορούσα να κουνηθώ εύκολα, δεν μπορούσα να σηκωθώ, αλλά εντάξει όλα περνάνε , οπότε κι εγώ περίμενα να περάσει», είπε.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε μετά την επέμβαση, κυρίως γιατί η ίδια είναι ένας άνθρωπος υπερκινητικός και δραστήριος.

«Ήταν ζόρι για μένα που έπρεπε να μείνω ακίνητη για τόσο καιρό. Δεν φοβήθηκα για άλλα θέματα υγείας. Ήξερα ότι έκανα ότι έπρεπε να κάνω και ότι όλα μετά θα ήταν εντάξει».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι πόνοι που ένιωθε ήταν φριχτοί και δεν περνούσαν ούτε με παυσίπονα.

«Και παυσίπονα να πάρεις, πονάνε πάρα πολύ οι μυς γιατί έχουν κοπεί και ξαναραφτεί. Όταν κουνιέσαι και προσπαθείς να σηκωθείς είναι πολύ δύσκολο. Αλλά δεν το λέω αυτό για να τρομάξω τις γυναίκες που τυχόν αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση. Όλα περνάνε», είπε η διεθνούς φήμης φωτογράφος, στέλνοντας το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

Πηγή: Μίλα

calliope29.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα