Chris Brown: Ο ξυλοδαρμός της Rihanna τον αφύπνισε

Συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια. Σήμερα ο Chris Brown όταν αναφέρεται σ' αυτό το χαρακτηρίζει ως το "περιστατικό της Rihanna". Ήταν η βραδιά των Grammy όταν ξυλοκόπησε την αγαπημένη του μέσα στη λιμουζίνα κι αντί στην τελετή απονομής κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σε συνέντευξή του στον Guardian λέει ότι εκείνη η βραδιά ήταν η στιγμή που αφυπνίστηκε "Έπρεπε να σταματήσω να φέρομαι σαν μικρός έφηβος, τρελός και ξέφρενος τύπος". 

Ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά τον χαρακτηρισμό του βίαιου "Μπορείτε να μιλήσετε με όλα τα κορίτσια μου και να σας πουν ότι τα θαλάσσωσα, αλλά ποτέ δεν υπήρξε ιστορικό βίας".

Αν και από τότε έχει εμπλακεί σε αρκετά περιστατικά τόσο βίας όσο και διάφορων ειδών ταραχές, όπως καυγάδες με άλλους ράπερ -Drake και Frank Ocean - ο 24χρονος επιμένει ότι η βραδιά του 2009 του έγινε μάθημα και τη χαρακτηρίζει ως "μία από τις πιο προβληματικές στιγμές της ζωής μου". "Έμαθα από αυτήν και σαν να έγινε... δεν μπορώ να πω ότι συνέβη για κάποιον λόγο, αλλά ήταν κάτι να με ξυπνήσει, ώστε να είμαι πιο ώριμος. Να χειρίζομαι τις καταστάσεις, να μην έχω ξεσπάσματα, να μην κάνω σαν μωρό!".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα