Ώρες αγωνίας για την Πόλυ Πάνου

Ώρες αγωνίας για την Πόλυ Πάνου, η οποία περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας! Η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια εδώ και περίπου δύο μήνες νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και η κατάστασή της δεν της επιτρέπει να επικοινωνεί άνετα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η εξαφάνιση της Πόλυ Πάνου από το προσκήνιο τα τελευταία χρόνια δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι η ίδια είχε αποφασίσει να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Το γεγονός ότι εδώ και τρία χρόνια πάσχει από τη σοβαρή ασθένεια των πνευμόνων χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), με αποτέλεσμα να έχει δυσκολία στην αναπνοή και στη συνέχεια στην ομιλία της (πράγμα που συμβαίνει πλέον πολύ έντονα), ανάγκασε τη θρυλική λαϊκή τραγουδίστρια να απομονωθεί στο σπίτι της στον Διόνυσο. Αρχικά έκανε κατ' οίκον ό,τι είναι δυνατό -με τη βοήθεια των ιατρών και των οικείων της που στέκονται στο πλευρό της- για να ξεπεράσει το πρόβλημά της. Δυστυχώς όμως αυτό το καλοκαίρι τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει επιδεινώθηκαν, οπότε κρίθηκε αναγκαία η εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο προκειμένου να βρίσκεται υπό τη στενή παρακολούθηση των ιατρών και να έχει την απαραίτητη μηχανική υποστήριξη.

«Με το που μπήκε το καλοκαίρι η Πόλυ παρουσίασε μεγάλη επιδείνωση στο αναπνευστικό της και γι' αυτό οι δικοί της τη μετέφεραν άρον άρον στο νοσοκομείο, όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα. Εκεί της χορηγούν οξυγόνο, η αλήθεια είναι όμως πως το πρόβλημά της δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη βελτίωση.

Αντίθετα όσο περνάει ο καιρός αντιμετωπίζει ολοένα και μεγαλύτερες δυσκολίες στην ομιλία της» λέει άτομο από το στενό περιβάλλον της αγαπημένης τραγουδίστριας. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η μεγάλη κυρία του τραγουδιού μολονότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της από το 2010 -και ίσως και πιο πριν- επιδίωξε να περνάει τον «Γολγοθά» της μόνο με τη συντροφιά των στενών φίλων και συγγενών της. Πράγμα που σημαίνει ότι μόνο οι συνάδελφοί της που ήταν χρόνια δεμένοι μαζί της γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει με την υγεία της και εκείνοι είναι που την επισκέπτονται στο νοσοκομείο.

«Η Πόλυ είναι παλικάρι και ποτέ δεν ήθελε να κλαίγεται για οτιδήποτε της συνέβαινε» συνεχίζει η ίδια πηγή. «Επίσης δεν της αρέσει να δημοσιοποιεί προσωπικά της θέματα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να κρατηθεί μυστικό, γιατί υπάρχουν πολλοί θαυμαστές της που αναρωτιούνται τι κάνει και γιατί έχει εξαφανιστεί... Μακάρι να γίνει ένα θαύμα, να ξεπεράσει τα μεγάλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και να χαρούμε όλοι».

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικούς μήνες, όταν ο Θανάσης Αλευράς υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πόλυ Πάνου στο σόου του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar», δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί η τραγουδίστρια δεν βγήκε να κάνει κάποιο σχόλιο, όπως έκαναν οι καλλιτέχνες που τους μιμήθηκαν άλλοι παίκτες. Οπως καταλαβαίνετε, η τραγουδίστρια εκείνη την περίοδο και κυρίως από τα τέλη Ιουνίου και μετά βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση, αφού η κατάσταση της υγείας της είχε αρχίσει να επιδεινώνεται.

Από τα «Παιδιά του Πειραιά» ως το «Τι σου 'κανα και πίνεις»

Για τους παλιότερους και- γιατί όχι;- για τους νεότερους που αγαπάνε το καλό λαϊκό τραγούδι η Πόλυ Πάνου είναι μία μεγάλη μορφή που σημάδεψε με την υπέροχη φωνή της τη λεγόμενη χρυσή εποχή του. Το βιογραφικό της είναι εμπλουτισμένο με ανεπανάληπτα κομμάτια, όπως τα «Πήρα τη στράτα την κακιά», «Να πας να πεις της μάνας μου», «Τα αδέλφια δεν χωρίζουνε», «Τα λιμάνια», «Το δαχτυλίδι», «Αλλα μου λέν’ τα μάτια σου», «Ενα σφάλμα έκανα», «Εσένα δεν σου άξιζε αγάπη», «Ο κόσμος όλος με κατακρίνει», «Τι σου 'κανα και πίνεις» και άλλες κλασικές επιτυχίες που εδώ και έξι δεκαετίες μας κρατούν συντροφιά στις λύπες και τις χαρές μας. Να σημειώσουμε ότι η Πόλυ Πάνου ήταν η πρώτη που τραγούδησε τη διεθνή επιτυχία «Τα παιδιά του Πειραιά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα