Taylor Swift - David Beckham: Θα πρωταγωνιστήσουν σε ταινία!

Στη "Μυστική Υπηρεσία" θα πρωταγωνιστήσουν Taylor Swift και David Beckham, σε μία παραγωγή που συγκρίνεται με εκείνη του 007. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Colin Firth, Samuel L Jackson και Michael Caine, ενώ ρόλοι προσεφέρθησαν στους Elton John και Adele.

Σκηνοθέτης είναι ο Matthew Vaughn και το σενάριο της Jane Goldman. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Λονδίνο και νότια Γαλλία, ενώ ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2013. Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2014.

H συμμετοχή στη συγκεκριμένη παραγωγή είναι μεγάλο βήμα τόσο για τον David όσο και για τη supestar της Country μουσικής, ενώ και οι δύο δηλώνουν ενθουσιασμένοι, αν και η σύζυγος του άσου του ποδοσφαίρου δεν συμμερίζεται τη... χαρά τους. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Όλοι την προειδοποιούν να έχει από κοντά τον άνδρα της όσο καιρό διαρκούν τα γυρίσματα, καθώς η Taylor Swift εκτός από εκπληκτικά ταλαντούχα δημιουργός επιτυχιών είναι και γνωστή "αντροτραγανίστρα". Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Garrett Hedlund, Eddie Redmayne, Conor Kennedy, Harry Styles είναι μόνο οι διάσημοι με τους οποίους είχε σχέση η πασίγνωστη καλλιτέχνις για τους οποίους αμέσως μετά τον χωρισμό δημιουργούσε κι από ένα... αναμνηστικό τραγούδι... κι είναι μόλις 23 χρονών!

Φυσικό λοιπόν είναι μόλις τα έμαθε αυτά η Victoria, που δεν είναι άγνωστη με την απιστία, καθώς πολλά ακούστηκαν για τα εξωσυζυγικά κολπάκια του David με την πρώην νταντά των γιων τους, όταν έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης, και όχι μόνο, να έχει βλέμμα και νύχια στραμμένα προς τη νεαρή Τaylor.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα