Η Ελένη Πετρουλάκη, ναυτάκι στη Μύκονο!

Πιο ανανεωμένη και sexy από ποτέ, η εθνική μας γυμνάστρια επιλέχτηκε από γνωστό οίκο γαλλικών ενδυμάτων για να λανσάρει τη νέα του κολεξιόν.

Ετσι πριν από μερικές ημέρες η Ελένη βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων, όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση και αφέθηκε στα χέρια του προσωπικού κομμωτή της και make up artist Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, αφού ο γνωστός κομμωτής έδωσε λάμψη στο αψεγάδιαστο πρόσωπο της Ελένης τονίζοντας ιδιαίτερα τα δυνατά της σημεία. Πολλές από τις λήψεις της φωτογράφησης πραγματοποιήθηκαν πάνω σε ένα ξύλινο, κλασικό ιστιοπλοϊκό και η Ελένη Πετρουλάκη πόζαρε σαν ναυτάκι που όλοι οι καπετάνιοι θα ήθελαν στο πλήρωμά τους, φορώντας μαγιό και ναυτικό καπέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτογράφηση κράτησε αρκετές ώρες, ωστόσο η Ελένη, ως σωστή επαγγελματίας, δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φρόντισε από την αρχή μέχρι το τέλος να μείνει αψεγάδιαστη η μούσα του γαλλικού οίκου, ενώ στο τέλος οι ιθύνοντες της εταιρείας έμειναν ενθουσιασμένοι!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα