Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στο κοινό του

Υστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στο κοινό του. Ο κορυφαίος Ελληνας λαϊκός τραγουδιστής αποφάσισε να αφήσει τις... ντομάτες, τα φασολάκια και τις πιπεριές του μποστανιού του και να πιάσει ξανά το μικρόφωνο, για επτά μοναδικές συναυλίες.

Μετά την περιπέτεια υγείας του, ο Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης είχε αποσυρθεί στο σπίτι του όπου, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό, καλλιεργούσε τα ζαρζαβατικά του. Ολο αυτό το διάστημα το τραγούδι δεν του έλειψε, αφού κατά τη διάρκεια των γεωργικών εργασιών του δεν σταματούσε να τραγουδάει, ωστόσο ένιωθε ένα κενό, αυτό της αγάπης του κόσμου. Φαίνεται λοιπόν ότι η αγάπη για τους θαυμαστές και η νοσταλγία του για τη σκηνή τον έκαναν να πει ξανά το «ναι» στις ζωντανές εμφανίσεις. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του ανήκει στο παρελθόν. Ο ίδιος είχε πει «είμαι όρθιος. Μου αρκεί και τραγουδάω. Με την καρδιά δεν παίζουν. Ολοι λένε “σ' εμένα θα συμβεί;” Για τους ανθρώπους είναι όλα...», όμως τώρα επιστρέφει δυνατός κι έτοιμος να ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του, να συγκινήσει με τα ζεϊμπέκικά του και να μας κάνει να ερωτευθούμε ξανά με τις ανεπανάληπτες μπαλάντες του.

Η περιοδεία θα αρχίσει στις 17 Ιουνίου και πρώτος σταθμός της θα είναι η Πάτρα και το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι μεγάλες επιτυχίες του Πασχάλη Τερζή θα ακουστούν στις 19 Ιουνίου στα Ιωάννινα, στις 24 Ιουνίου στην Καβάλα και στις 27 Ιουνίου στην πόλη της Λάρισας. Την πρώτη ημέρα του Ιουλίου θα βρεθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 6 Ιουλίου στη Ρόδο και θα κλείσει τις συναυλίες του στις 10 Ιουλίου στην Καλαμάτα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα