Το τελευταίο αντίο σήμερα από την Ελλάδα στον Τόμας

Σήμερα θα πουν το «τελευταίο αντίο» φίλοι και συνάδελφοι στον Τόμας Πρωτόπαπα.

Στις 12:00 το μεσημέρι, θα ψαλλεί η επιμνημόσυνη δέηση, στην Παναγία Μαρμαριώτισσα στο Χαλάνδρι, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, θα έχουν μια στερνή ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον 25χρονο ηθοποιό.

Μετά απ΄αυτό, η οικογένεια του Τόμας, θα αναχωρήσει μόνιμα για Λονδίνο, όπου και θα γίνει η ταφή του ηθοποιού.

Αντί για στέφανα, η οικογένεια έχει ζητήσει να στηριχθούν τα παιδικά χωριά «SOS», τα οποία βοηθούσε όσο μπορούσε και ο Τόμας.

Άλλωστε, λίγες ημέρες πριν το μοιραίο τροχαίο, είχε μπει στο ρινγκ με τον Κώστα Σόμμερ σε φιλανθρωπικό αγώνα για την στήριξη των παιδιών αυτών.

Συντετριμμένοι είναι οι συνάδελφοι και οι φίλοι του Τόμας Πρωτόπαπα για τον τραγικό χαμό του.

Όλοι μιλούν για ένα χαμογελαστό παιδί που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Ο πόνος και η θλίψη μεγαλώνουν όταν σκέφτονται ότι δεν θα τον δουν ξανά ως Αλέξη στους «Βασιλιάδες», δεν θα μάθουν τι έγραφε στο βιβλίο που ετοίμαζε και δεν θα τον απολαύσουν στην πασαρέλα...

«Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί. Είμαι συντετριμμένος, μ' αυτό που συνέβη. Είναι πάρα πολύ άδικο», είπε ο Κώστας Κόκλας, που συνεργάστηκε με τον αδικοχαμένο 26χρονο στο επιτυχημένο σήριαλ του Mega.

Για ένα «εξαιρετικό παιδί γεμάτο όνειρα», έκανε λόγο ο Κώστας Σόμμερ, ενώ ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος τον χαρακτήρισε εξαιρετικά ταλαντούχο.

Στο μεταξύ, δεκάδες είναι τα μηνύματα από ανθρώπους που αγάπησαν τον ηθοποιό μέσα από την δουλειά του ή συγκινήθηκαν με την περιπέτειά του.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα