H Demy μαγεύει το καλοκαίρι μας!

Το νέο hit single που κυκλοφορεί από την Panik Records ανατρέπει τους κανόνες και αναλαμβάνει να ντύσει μουσικά το καλοκαίρι μας!

Ο παραγωγός των χρυσών επιτυχιών Alex Leon έγραψε τον πιο καλοκαιρινό μουσικό προορισμό, το κορίτσι-μουσικό φαινόμενο Demy τραγούδησε τους πιο δροσερούς στίχους και ο Epsilon, ο καλλιτέχνης με τα πολλά μουσικά πρόσωπα έγραψε και ερμήνευσε το rap part του νέου single «The Sun». Το νέο single περιέχει δυνατές εικόνες ξεγνοιασιάς, πάρτι στις παραλίες, ηλιοβασίλεμα και πολύ καλοκαίρι, συνδυασμένα με το πιο summer dance beat!

Με αυτό τον τόσο δυνατό συνδυασμό συντελεστών, μουσικής, στίχων και ενέργειας το «The Sun» επιλέχθηκε από την Carroten να αποτελέσει το μουσικό της θέμα για το καλοκαίρι του 2013. Τα γυρίσματα του video clip, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου, κράτησαν πάνω από δύο μέρες και πραγματοποιήθηκαν στη Νάξο, στις παραλίες Μικρή Βίγλα και Πλάκα. Πρόκειται για ένα αυτοσχέδιο beach party που δημιουργείται από μια παρέα νέων παιδιών, της Demy, του Alex Leon, του Epsilon και αγαπημένων φίλων, χωρίς καμία προετοιμασία, με υλικά που βρήκαν στην ερημική παραλία, και καταλήγει σε ένα δυνατό πάρτι με soundtrack το «The Sun». Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Νίκος Μαριάνος. Αλλωστε η καλοκαιρινή διάθεση όλων μας δεν απαιτεί πολλά πράγματα... απλώς γέλιο, καλή παρέα, μουσική, μια παραλία και τον ήλιο!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα