Eurovision 2013: Τρελοκομείο η ελληνική αποστολή!

Τρελοκομείο η ελληνική αποστολή! στην Eurovision 2013 και σίγουρα αυτή τους η καλή διάθεση τους φέρνει πιο κοντα στον τελικό του επόμενου Σαββάτου!

Φέραμε τον ήλιο στη Σουηδία! Τον ελληνικό ήλιο!

Οι Koza Mostra και Αγάθωνας σε συνέντευξη στο ESCKaz, μίλησαν για την πρώτη τους πρόβα, αλλά και για την εμπειρία τους στην Eurovision, με πολύ καλή διάθεση!

Είναι σίγουρα μία ομορφη παρέα και αυτό βγαίνει προς τα έξω ...

Το μυστικό του Αγάθωνα ... είναι ότι βάφει το μουστάκι του άσπρο!

Η πρώτη πρόβα ήταν καταπληκτική, όπως είπαν. Τα πάντα δούλεψαν σωστά και η συνεργασία με τους τεχνικούς ήταν άψογη. Χρειάστηκε να ρυθμίσουν σωστά τον ήχο, να βελτιώσουν τη χορογραφία στη σκηνή, αλλά γενικά όλα κύλησαν σωστά.
Το γεγονός ότι συνήθισαν να παίζουν live, δεν τους αποσπά από το να προσαρμοστούν στο playback που απαιτείται στη Eurovision. Το κλίμα μεταξύ τους είναι υπέροχο, γι' αυτό τα καταφέρνουν μια χαρά να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα!

Στην πρώτη πρόβα της ελληνικής αντιπροσωπείας, ο Αγάθωνας στάθηκε στο κέντρο της σκηνής έχοντας γύρω του τα μέλη του συγκροτήματος, οι οποίοι έχουν διακοσμήσει τα μουσικά τους όργανα με λαμπιόνια. Στη σκηνή επικρατεί το μπλε χρώμα, ενώ, όταν ανάβει ο κρυφός led φωτισμός που χρησιμοποιείται στις κιθάρες και στην τρομπέτα, μειώνεται η ένταση των προβολέων της σκηνής. Το τρικ ήταν ιδέα της χορογράφου της ελληνικής αποστολής, Μαρίας Λυραράκη, η οποία επέλεξε μια λιτή χορογραφία για τους Koza Mostra, που κινούνται γύρω από τον σχεδόν στατικό Αγάθωνα.

Μετά την πρώτη ελληνική εμφάνιση επί σκηνής, τα στοιχήματα για την Ελλάδα άλλαξαν! Η Ελλάδα δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση, την οποία έχει καταλάβει εδώ και καιρό η Δανία, με την Ουκρανία και τη Νορβηγία να ακολουθούν κατά πόδας, αλλά από χθες σε κάποια γραφεία στοιχημάτων ανέβηκε από τη 13η στην 11η θέση, ενώ στις περισσότερες προβλέψεις ο Αγάθωνας προηγείται της «συνομήλικής» του Μπόνι Τάιλερ, που φέτος εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο. Να δούμε τι θα γίνει και μετά το Σάββατο, οπότε έχει προγραμματιστεί η δεύτερη πρόβα της ελληνικής αποστολής. Τουλάχιστον σε αυτό που συγκλίνουν όλα τα προγνωστικά είναι πως η Ελλάδα περνάει και μάλιστα με άνεση στον τελικό.

Δείτε παρακάτω το video και πάρτε κάτι από τη θετική διάθεση των εκπροσώπων της Ελλάδας!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα