Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Μπάση

Eχασε τον σημαντικότερο άνθρωπο στη ζωή του και τώρα περνά πολύ δύσκολες ώρες, καθώς ο πόνος τού ραγίζει την καρδιά. Ο πατέρας του Δημήτρη Μπάση, ο Θανάσης, μετακόμισε στη «γειτονιά των αγγέλων» συντρίβοντας ψυχολογικά τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ο καλλιτέχνης ενημερώθηκε τηλεφωνικά από συγγενικό πρόσωπο για τον χαμό του προσώπου στο οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία και έσπευσε αμέσως να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του που μένει μόνιμα στη Βέροια. Μάλιστα ο αγαπημένος τραγουδιστής του κοινού ακύρωσε, λόγω πένθους, live εμφάνιση που είχε προγραμματίσει μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου σε γνωστή μουσική σκηνή στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Μπάσης είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του και όσοι τον γνωρίζουν υποστηρίζουν πως ο πατέρας του ήταν το πρότυπό του και ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε πει πόσο δύσκολα έχει περάσει η οικογένειά του και πόσο αγωνίστηκαν οι γονείς τους για να τους μεγαλώσουν: «Οι γονείς μου πήγαν στη Γερμανία, επειδή περνούσαν δύσκολα εδώ. Πήγαν εκεί για μια καλύτερη ζωή και για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών τους. Οταν ήμουν 7 χρόνων γυρίσαμε πίσω. Θυμάμαι ελάχιστα πράγματα. Συζητώντας αργότερα με τους γονείς μου μου είπαν πόσο δύσκολα ήταν»

Ο Δημήτρης Μπάσης είχε αναφέρει ότι οι γονείς του δεν ήθελαν να ασχοληθεί με το τραγούδι, ωστόσο εκείνος έκανε τη δική του επανάσταση: «Αισθάνομαι πολύ τυχερός άνθρωπος. Ξεκίνησα μικρός από το χωριό μου στο Κιλκίς, απ' όπου κατάγομαι, με πολλά όνειρα. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ με το τραγούδι. Από νωρίς υπήρξε στο σπίτι μια κόντρα και χρειάστηκε να κάνω την επανάστασή μου. Στις μικρές επαρχιακές κοινωνίες αυτό το κομμάτι της showbiz είναι λίγο παρεξηγημένο. Ακόμα το φοβούνται».

Στην ίδια συνέντευξη ο Δημήτρης Μπάσης είχε δηλώσει πως η οικογένειά του είχε ενδοιασμούς στο να ασχοληθεί με τη νύχτα: «Αυτό που φοβάται ο κάθε γονιός. Φοβήθηκαν ότι ο καλλιτεχνικός χώρος και ιδιαίτερα η νύχτα, παρ' όλο που έχουν ένα φανταχτερό περιτύλιγμα, κρύβουν πολλούς κινδύνους».

Τώρα, στο πλευρό του τραγουδιστή που περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα δεν βρίσκεται πια στη ζωή, είναι η σύζυγός του, η οικογένειά του, αλλά και πολλοί συνάδελφοί του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα