Έκπτωτος άγγελος η Miranda Kerr!

Επί τρία χρόνια η πανέμορφη Miranda Kerr συνεργάζεται άψογα με τη Victoria’s Secret φορώντας τα αγγελικά φτερά της και περπατώντας στην πασαρέλα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες τόσο από την ίδια εταιρεία όσο και από τη βιομηχανία της μόδας η Victoria’s Secret δεν ανανέωσε το αξίας 1 εκατ. δολαρίων τριετές της συμβόλαιο, καθώς κρίνεται ότι έχει δύσκολο χαρακτήρα και η συνεργασία τους εν τέλει δεν είναι και τόσο αγαστή!

Ο δύσκολος χαρακτήρας της σύμφωνα με το Us Weekly είναι η αιτία που δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό της και έτσι της αφαιρούν τα φτερά των «Αγγέλων», τα οποία φορούν μόνο μερικές από τις κοπέλες, και αναμένεται να περπατήσει χωρίς αυτά στην πασαρέλα και να συμμετέχει σε κάποιους διαφημιστικούς καταλόγους της εταιρείας, για το οποίο δεν χρειάζεται να είναι «Άγγελος». Άλλη πηγή αναφέρει ότι η Kerr δεν πουλάει και πολύ σε σύγκριση με τα λοιπά μοντέλα όπως οι Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel και Adriana Lima.

Επιπλέον, πηγή αναφέρει στο περιοδικό People ότι η Miranda Kerr είναι γνωστή στον χώρο ως ντίβα: «Μπορεί να δυσκολέψει τον κόσμο στις φωτογραφήσεις και τις εμφανίσεις της, δεν είναι συνεπής στην ώρα της και είναι ανταγωνιστική με τις άλλες κοπέλες». Ωστόσο, προς υπεράσπισή της άλλη πηγή τόνισε: «Αν η Miranda και η Victoria's Secret ακολουθήσουν άλλους δρόμους δεν είναι εξαιτίας της συμπεριφοράς της, αλλά λόγω συμβολαίου. Θα επσιτρέψει στο σόου αλλά είναι ασαφές αν θα συμμετέχει σε μελλοντικές καμπάνιες. Δεν υπάρχει αμφιβολία όμως ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και με υψηλή ζήτηση μοντέλο».

Οι υπεύθυνοι της Victoria's Secret δεν διέψευσαν ότι δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο, αλλά ο διευθυντής επισήμανε ότι ήδη την έχει προσκαλέσει στο σόου τον Νοέμβριο του 2013 κι εκείνη το αποδέχθηκε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα