Μυστικός γάμος για Νικόλ Κοτοβός και Βιγκόπουλο!

Τις ζωές τους ενώπιον Θεών και λιγοστών ανθρώπων ένωσαν Νικόλ Κοτοβός και Αχιλλέας Βιγκόπουλος.


Το ζευγάρι,όπως πρώτο σας είχε γράψει το star.gr, πριν από ένα μήνα, είχε δημοσιεύσει την αναγγελία του γάμου του, στην εφημερίδα «Εστία», χωρίς πολλές πολλές λεπτομέρειες.

Επιθυμία τους, ήταν ο γάμος να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα.Όπως και έγινε.


Οι δυο τους, παντρεύτηκαν κρυφά στον Άγιο Νικόλαο, στην περιοχή του Κολωνακίου, το προηγούμενο Σάββατο, στις 20:00 το  βράδυ.

Όλα κι όλα, δέκα άτομα έδωσαν το παρόν στην τελετή, ανάμεσα τους λιγοστοί συγγενείς και φίλοι, που γνώριζαν εκ των προτέρων την ακριβή μέρα, ώρα, αλλά και την εκκλησία.


Μάλιστα, τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυστηρά. Πρώτοι έφτασαν στον Ιερό Ναό τέσσερις άνδρες ασφαλείας ώστε να διαπιστώσουν αν ο χώρος είναι «καθαρός» από φωτογράφους, στις 19:55 o γαμπρός έφτασε στην εκκλησία, ενώ στις 20:00 ακριβώς, την εμφάνιση της έκανε και η νύφη.

Το νυφικό φόρεμα της Νικόλ Κοτοβός, ήταν από τη Νέα Υόρκη, όπου και ταξίδεψε η επιχειρηματίας, προκειμένου να βρει το νυφικό των ονείρων της.

Το φόρεμα, ήταν στολισμένο με μικρά διακριτικά φτερά, και άφηνε ακάλυπτη την πλάτη, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα διακριτικά πάνω.

Μετά το γάμο, ακολούθησε και ένα εξίσου διακριτικό γαμήλιο γλέντι.

Οι νιόπαντροι, πέρασαν τη βραδιά με ελάχιστους πάλι καλεσμένους, διοργανώνοντας δείπνο σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ενώ στη συνέχεια, το έκαψαν πρώτο τραπέζι πίστα, στο κέντρο που εμφανίζονται Ρέμος-Ρόκκος.
nikol1.jpg

nikol3.jpg

nikol4.jpg
Πηγή: Real Life

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα